Facebook Pixel Προβληματισμός για τους «πράσινους» παίκτες - διορία 15 μέρες
Μπάσκετ
| 2023-10-18 23:50:00

Προβληματισμός για παίκτες στον ΠΑΟ, διορία 15 μέρες - Μεταγραφή από... Τρίτη, "όχι" για Λάνγκφορντ!

του Pick n' Scroll
Προβληματισμός για παίκτες στον ΠΑΟ, διορία 15 μέρες - Μεταγραφή από... Τρίτη, "όχι" για Λάνγκφορντ!

Ποιον NBAer "εκοψε" ο Αταμάν και για ποιο λόγο! Οι Πράσινοι προσπαθούν να συνέλθουν από τη βαριά ήττα στη Φενέρ και παράλληλα με τα λάθη που προσπαθεί να διορθώσει ο Τούρκος προπονητής, εξετάζει κάθε μέρα και τη λίστα με τους παίκτες από την Αμερική.

Ο Παναθηναϊκός έχασε διά περιπάτου χθες στην Πόλη από την Φενέρ, αλλά η ζωή προχωράει και το βράδυ της Παρασκευής υπάρχει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την Μακάμπι. Στους «πράσινους» υπάρχει προβληματισμός για τις κακές ήττες από Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ και Φενέρ, παράλληλα, όμως, αναγνωρίζεται ότι ακόμη είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Προβληματισμός υπάρχει και για κάποιους παίκτες, προς το παρόν, πάντως, υπερισχύει η λογική: ότι δεν αλλάζει κανένας. Δεδομένο, ωστόσο, που μπορεί να αλλάξει σε 15 μέρες.

Ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό, ο Γιαννακόπουλος βάζει πολλά χρήματα και δεν υπάρχει περιθώριο για πειράματα.

Σίγουρα, πάντως, οι «πράσινοι» θα πάρουν παίκτη. Θα κάνουν προσθήκη δηλαδή. Αν μετά θα κάνουν και αντικατάσταση παίκτη, παίρνοντας έναν ακόμη, αυτό είναι κάτι, που θα φανεί.

Ο Εργκίν Αταμάν στο περιθώριο του φροντιστηρίου, που έκανε στους παίκτες του για τα λάθη στο παιχνίδι με την Φενέρ, ρίχνει ματιές και στην αγορά του ΝΒΑ. Εκεί, όπου μέχρι την Τρίτη θα έχουν ολοκληρωθεί τα «κοψίματα» από τις 30 ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Προς το παρόν δεν έχει «κοπεί» κάποιος παίκτης, που να προσελκύει το ενδιαφέρον. Πριν από μερικές ώρες «κόπηκε» ο Ρομέο Λάνγκφορντ, παίκτης με θητεία στους Σπερς και στους Σέλτικς. Εχει τα σωματικά προσόντα, που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν διαθέτει ένα βασικό όπλο: το μακρινό σουτ. Και ο Αταμάν θέλει έναν παίκτη, που και να δημιουργήσει να μπορεί και να σουτάρει.

Σαν τον Μίχαϊλιουκ, τον Κορκμάζ, τον Φοντέκιο, τους παίκτες, δηλαδή, που γράφουμε κάθε μέρα.

Έναν τέτοιο παίκτη περιμένει να «κοπεί» ο Τούρκος προπονητής για να γίνει η κίνηση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να κάνει μία ακόμη υπέρβαση και να ταράξει την αγορά, αυτό, που μένει είναι να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης. Οι ώρες, που τα «κοψίματα» του ΝΒΑ ολοκληρώνονται, πλησιάζουν, η αγωνία του κόσμου του Παναθηναϊκού ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παρέμβαση" Γιαννακόπουλου για τη βαριά ήττα του ΠΑΟ από Φενέρ - Σχόλιο έκπληξη για Παπαγιάννη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags