Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ομάδα του λαού αύριο (20/10) στο ΟΑΚΑ και ο Κώστας Αντετοκούνμπο τόνισε ότι το Τριφύλλι πρέπει να ελαχιστοποιήσει τα λάθη του. Παράλληλα, εστίασε στον νωθρό τρόπο με τον οποίο μπαίνουν οι πράσινοι στα ματς της Euroleague ξεκαθαρίζοντας πως αυτό πρέπει να αλλάξει αμέσως.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού δήλωσε αναλυτικά για το ματς με τους Ισραηλινούς:

«Είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε σήμερα βλέποντας βίντεο από τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στη Φενέρ και να συνεχίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικούς περιφερειακούς παίκτες. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι αποφεύγοντας τα καλάθια από αιφνιδιασμούς. Κάτι τέτοιο θεωρώ πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Όσο για την άσχημη εκκίνηση της ομάδας στα τελευταία ματς: «Ισχύει ότι σε κάποια ματς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Προσπαθούμε να αντιληφθούμε ως ομάδα το τι φταίει. Το βέβαιο είναι πως θα πρέπει να το διορθώσουμε αμέσως».