Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην Παρτιζάν, στην παράταση, με τον Σέρβο τεχνικό να κάνει λόγο στη συνέντευξη Τύπου για πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία, για την ομάδα του, ενώ στάθηκε στα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

«Αν φτάνεις στην παράταση, με τον τρόπο που παίξαμε εμείς, νομίζεις ότι έχεις πιθανότητες να κερδίσεις. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία απόψε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα, κάναμε λάθη και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Αν και παίζαμε σε αυτό το επίπεδο, οι έξι πόντοι ήταν καλό αποτέλεσμα.

Είμαι χαρούμενος για την αντίδραση στο 2ο ημίχρονο, κάποιες αποφάσεις που πήραμε ήταν κακές. Εξαιτίας τους χάσαμε το ματς. Ένα άλλο σημείο, παίξαμε χωρίς τους Καμίνσκι και Σμάιλαγκιτς, έκρινε πολλά. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς»

Για τη χαμένη ευκαιρία στην 3η περίοδο, όπου έκανε επί μέρους 20-2: «Αν παίζεις καλά και οι δύο ψηλοί σου βγαίνουν εκτός με πέντε φάουλ. Παίξαμε 8 παίκτες χωρίς ψηλούς στην κανονική διάρκεια και άλλα πέντε στην παράταση. Είναι 13 λεπτά, στο μπάσκετ είναι μία ολόκληρη ζωή».

Για την εμφάνιση στου Ολυμπιακού στο Μιλάνο και την άμυνα της Παρτίζαν στο 1ο ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε εύκολα καλάθια από τα λάθη που κάναμε και τους επιτρέψαμε να πάρουμε δεύτερες ευκαιρίες. Πόσους σκόραραν στην 3η περίοδο; Δέκα. Γιατί ελέγξαμε τα ριμπάουντ και δεν κάναμε λάθη, το μπάσκετ είναι πολλά πράγματα, αλλάξαμε κάποια, αλλά δεν ήταν αρκετά», είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιστροφή από το -14, το buzzer beater του Νάναλι και η Θρυλική ανατροπή - Τα highlights του θρίλερ στο ΣΕΦ