Facebook Pixel "Καθάρισε" ο εκπληκτικός Μάικ Τζέιμς για Μονακό με 17 πόντους και 7 ασίστ (ΒΙΝΤΕΟ Highlights)
Μπάσκετ
| 2023-10-20 22:12:00

"Καθάρισε" ο εκπληκτικός Μάικ Τζέιμς για Μονακό με 17 πόντους και 7 ασίστ (ΒΙΝΤΕΟ Highlights)

Sportdog Team

Οι Μονεγάσκοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στην Άλμπα κι έκλεισαν με νίκη την διαβολοεβδομάδα της Euroleague

Εύκολο βράδυ για τη Μονακό η οποία επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου με 86-75 χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κορυφαίος των νικητών, αλλά και του γηπέδου γενικότερα, ο Μάικ Τζέιμς ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 17 πόντους, 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Από την πλευρά των ηττημένων πρώτος σκόρερ ήταν ο Ματ Τόμας με επίσης 17 πόντους, με τον Μπράουν να συμπληρώνει 15. 

Ο Ολίντε με τρίποντο έσπασε το… ρόδι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και στη συνέχεια οι παίκτες της Άλμπα έριξαν… μαύρο. Η Μονακό… ζεστάθηκε και με σερί 12-0 προηγήθηκε 12-3 με τον Μοτιεγιούνας να οδηγεί τους συμπαίκτες του.

Η Άλμπα αφού έμεινε χωρίς σκορ για περίπου 5 λεπτά κατάφερε μέσω της άμυνας της να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να ανοίξουν περισσότερο τη διαφορά και με τον Τίμαν άρχιζαν να την ροκανίζουν. Αποτέλεσμα, στο τέλος της πρώτης περιόδου οι γηπεδούχοι να προηγούνται με 18-14.

Στη δεύτερη περίοδο ο ρυθμός ήταν εντυπωσιακός. Η Άλμπα με τον Ματ Τόμας να παίρνει μπροστά προηγήθηκε με 22-23, αλλά αυτό φαίνεται πως… πλήγωσε τους γηπεδούχους οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα. Με τον Κέμπα Ουόκερ να βρίσκει ρυθμό και τον Έλι Οκόμπο να δίνει συνεχώς λύσεις οι γηπεδούχοι έτρεξαν σερί 12-2 και πήραν εκ νέου το προβάδισμα με 34-25. Ο Τόμας όμως ήταν ζεστός και με 10 προσωπικούς του πόντους κράτησε… ζωντανή την Άλμπα, με τις δύο ομάδας να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ, στο 47-40.

Το πήρε πάνω του ο Τζέιμς

Με την επανέναρξη της αναμέτρησης ο Ματ Τόμας συνέχισε το… βιολί του και με ένα ακόμα τρίποντο έκανε το 47-43, αλλά όποτε οι Γερμανοί πλησιάζαν οι γηπεδούχοι είχαν τις λύσεις που χρειαζόντουσαν. Νέο σερί για την ομάδα του Ομπράντοβιτς και η διαφορά στους 13 πόντους, έπειτα από τρίποντο του Μάικ Τζέιμς, για το 56-43, με τον Τόμας να φτάνει τα 5 στα 5 τρίποντα για να ρίξει και πάλι τη διαφορά στους 10 πόντους. Στο τρίτο δεκάλεπτο η Μονακό… έπιασε από το λαιμό την Άλμπα, στην άμυνα, ενώ ο Τζέιμς είχε αρχίσει και ένιωθε… καλά και ήταν ο παίκτης που πήρε την Μονακό από το χέρι και την πήγε μέχρι το 67-56.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και να προηγούνται μέχρι και με 14 πόντους, 73-69, έξι λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Τα Δεκάλεπτα: 18-14, 47-40, 67-56, 86-75

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags