Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέο χτύπημα Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία με Μακάμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-21 15:47:00

Νέο χτύπημα Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία με Μακάμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέο χτύπημα Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία με Μακάμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα μηνύματα του ηγέτη των Πρασίνων, λοιπόν, δείχνουν πως στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν σφυρίγματα και διαιτητικές αποφάσεις που θα καθορίζουν τα παιχνίδια τους στην Euroleague.

Νέο χτύπημα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη διαιτησία στο ματς του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι, απ'την οποία ηττήθηκε με 81-86 σε ένα ματς που είχε «διπλή» ανάγνωση. Από την μία πλευρά, ειδικά στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και κλήθηκαν να λύσουν πολλά αγωνιστικά ζητήματα. Στο «πράσινο στρατόπεδο» προφανώς και δεν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν.

Όμως, στην επανάληψη το «τριφύλλι» επέστρεψε με αντεπίθεση διαρκείας, βρήκε πρωταγωνιστές σε παίκτες που πιστεύει πολύ, ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ και θα μπορούσε να πάρει την νίκη. Στην τελική ευθεία της αναμέτρησης δεν... έπεσε πάνω μόνο στο σύνολο του Όντεντ Κάτας, αλλά και στους Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Ούρος Νίκολιτς και Ράιν Πεεράντι. Τα μηνύματα του Γιαννακόπουλου, λοιπόν, δείχνουν πως στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν σφυρίγματα και διαιτητικές αποφάσεις που θα καθορίζουν τα παιχνίδια τους στην Euroleague.

Λίγο μετά την ήττα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, που συνδυάστηκε με την αποβολή του Τούρκου τεχνικού με 2η τεχνική ποινή έπειτα από μια απόφαση - σκάνδαλο του Λοτερμόζερ, ο Γιαννακόπουλος έγραψε στο Instagram: «Δεν σέβεστε τους έξι τίτλους μας. Δεν σέβεστε το brand μας. Δεν σέβεστε μια οικογένεια που επενδύει στο μπάσκετ για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Δεν σέβεστε τον καλύτερο -βάσει δεδομένων- προπονητή στην Ευρώπη. Και τέλος, αλλά κυρίως, δεν σέβεστε τους φιλάθλους μας»

Ωστόσο, είναι φανερό πως στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός για τα λάθη των διαιτητών σε κρίσιμα σημεία του αγώνα με τους Ισραηλινούς. Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου (21/10) ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έκανε repost στα stories του δύο βίντεο που τα... λένε όλα.

Παράλληλα, ανέβασε ένα quote που έγραφε: «Ό,τι δεν παίρνεις με μέλι, το παίρνεις με ξύδι. Και ό,τι δεν παίρνεις με ξύδι, το παίρνεις με τον Πήγασο».

Δείτε τα δύο βίντεο που ανέβασε ο Γιαννακόπουλος:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags