Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Νευρίασε και τον Μήτογλου η διαιτησία, ίδια λάθη με Ολυμπιακό - Μοιραίος Σλούκας - Γι’ αυτό δεν πήγε ο κόσμος"
Μπάσκετ
| 2023-10-21 18:30:00

"Νευρίασε και τον Μήτογλου η διαιτησία, ίδια λάθη με Ολυμπιακό - Μοιραίος Σλούκας - Γι’ αυτό δεν πήγε ο κόσμος"

του Γιώργου Κτενά

Οι απαντήσεις Βιλντόζα και ο... εκρηκτικός Αταμάν! Πώς οι διαιτητές οδήγησαν το Τριφύλλι στην ήττα από τη Μακάμπι, το εξαιρετικό κοουτσάρισμα Σερέλη και τι συνέβη με τον Αντετοκούνμπο.

Την ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε ένα δύσκολο παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση.

Το sportdog επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο Βαρβάρα Φανίδη, που παρακολουθεί το ρεπορτάζ των Πράσινων, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι, την αποβολή τού Αταμάν αλλά και την εμφάνιση των παικτών που ξεχώρισαν θετικά ή αρνητικά.

"Για αυτό έχασε ο Παναθηναϊκός από τη Μακάμπι - Έτσι αποβλήθηκε ο Αταμάν - Καλή δουλειά ο Σερέλης"

"Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ένα κάκιστο πρώτο μέρος και προσπαθούσε για πολλοστή φορά φέτος να κυνηγήσει τη διαφορά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να γυρίσει από το -15 αλλά από λάθος δεν πήρε τη νίκη. Στην παράσταση είχε κούραση και λάθη, όπως και με τον Ολυμπιακό, και δεν υπάρχει καθαρό μυαλό σε κρίσιμο σημείο. Μέτρησε και η διαιτησία που έφερε εκνευρισμό στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αλλά η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί αυτό το ματς, γιατί είναι η συνέχεια είναι γεμάτη παιχνίδια", ανέφερε αρχικά η καλή συνάδελφος και συμπλήρωσε για την αποβολή του προπονητή:

"Ήταν ο έντονος εκνευρισμός που έφερε η διαιτησία και οι αποφάσεις. Σε κάποια σημεία οι διαιτητές σφυρίζουν κατά το δοκούν. Ο Αταμάν είναι εκρηκτικός χαρακτήρας και για αυτό αποβλήθηκε - Μάλιστα σε σημείο που έκανε αντεπίθεση η ομάδα. Ο Σερέλης έκανε πολύ καλή δουλειά αλλά πληρώθηκαν τα λάθη στο κρίσιμο σημείο".

"Για αυτό ήρθε ο Βιλντόζα - Πάθος και ενέργεια ο Μήτογλου - Μοιραίος ο Σλούκας"

Πώς είδες τον Βιλντόζα;

"Ο Βιλντόζα εμφανιστηκε όπως τον περιμέναμε από την αρχή, γιατί με 15 πόντους ήταν ο παίκτης που έδειξε γιατί ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα. Αλλά στην τελευταία φάση και την παράσταση επηρέασε με την εμφάνισή του για την ήττα".

Μήτογλου;

"Έπαιξε καλά, μετά από 500+ μέρες που είχε να βρεθεί στο επίπεδο της Ευρωλίγκας, έβγαλε πάθος και ενέργεια αλλά κι αυτός επηρεάστηκε από τη διαιτησία".

Σλούκας;

"Μοιραίος ο Κώστας Σλούκας που έχασε βολή στην τελευταία φάση και εκείνη την δεδομένη στιγμή".

"Μπήκε στο νόημα ο Αντετοκούνμπο - Φοβήθηκαν οι οπαδοί"

Αντετοκούνμπο;

"Έδωσε την απαραίτητη ένταση στην άμυνα, γιατί Λεσόρ και Μπαλτσερόφσκι έκαναν μέτριο ως κακό παιχνίδι. Ευτυχώς που ο Αντετοκούνμπο μπήκε στο νόημα νωρίς, αλλά κάποιες φορές μπορούσε να τελειώσει φάσεις αλλά έκανε λάθος επιλογές για την ομάδα του".

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο;

"Ήταν λίγο κρύα και περίεργη λόγω της Μακάμπι, αλλά οι οπαδοί ήταν συνεργάσιμοι. Είχε μόλις 7.000 κόσμος, τα μέτρα ήταν δρακόντεια οι οπαδοί φοβήθηκαν να έρθουν. Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην αντεπίθεση που έκανε ξυπνησε τον κόσμο και βοήθησε για να δώσει ώθηση, αλλά δεν ήταν αρκετή".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε... άλλο γήπεδο ο Χουάντσο κι όχι ο μόνος - Ξύπνησαν τον ΠΑΟ Αταμάν, Μήτογλου - Απαντά με μεταγραφή NBA!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags