Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κλείνει ηχηρή μεταγραφή ο ΠΑΟ - Αυτούς ζήτησε ο Αταμάν - Δύο σούπερ σκόρερ από τη... λίστα του Ολυμπιακού!
Μπάσκετ
| 2023-10-21 22:48:00

Κλείνει ηχηρή μεταγραφή ο ΠΑΟ - Αυτούς ζήτησε ο Αταμάν - Δύο σούπερ σκόρερ από τη... λίστα του Ολυμπιακού!

του Pick n' Scroll

Στρέφονται στην αγορά του NBA οι Πράσινοι για να ενισχυθούν! Πώς θα καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ, τα "μπαλώματα" που χρειάζεται να κάνει ο Αταμάν και η θέση, στην οποία θα γίνει άμεσα προσθήκη.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να συνέλθει από την ήττα στο παιχνίδι με την Μακάμπι και να επικεντρωθεί στα επόμενα ματς της Ευρωλίγκας, που θα είναι πολύ κρίσιμα. Είναι ακόμη νωρίς, αλλά οι «πράσινοι» έχουν χάσει ήδη δύο παιχνίδια στην έδρα τους, ενώ την ίδια ώρα δείχνουν ότι θα χρειαστούν αρκετό χρόνο για να φτάσουν στο αγωνιστικό σημείο, που θέλουν.

Δεν είναι μόνο ότι δεν έχουν αποκτήσει κάποια επαρκή χημεία. Είναι ότι υπάρχουν και χτυπητές αδυναμίες σε ορισμένες θέσεις, όπως στην θέση «3» και σε αυτή του σέντερ. Και αν στο «3» το πρόβλημα οξύνθηκε από τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου, στο κομμάτι του σέντερ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο Λεζόρ ακόμη δεν έχει παίξει πολύ καλά, αλλά στέκεται, ο Μπαλτσερόφσκι, όμως, είναι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις, που υπάρχουν. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι φιλότιμος αλλά δεν μπορεί να στηριχθεί ο Παναθηναϊκός στον τρίτο του σέντερ για να καθαρίζει τις μπουγάδες.

Προς το παρόν, πάντως, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πάει για έναν παίκτη, που δεν θα είναι ούτε «3», ούτε «5». Στο «3» θα βοηθήσει ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, στην θέση του σέντερ θα κλείσει κάποιες τρύπες ο Ντίνος Μήτογλου όπως έκανε χθες.

Ο Παναθηναϊκός θέλει, λοιπόν, έναν πολύ καλό σκόρερ στις θέσεις «2-3» και περιμένει όλα τα «κοψίματα» του ΝΒΑ για να προχωρήσει την υπόθεση. Ηδη έχει σταμπάρει κάποιους παίκτες, που, όμως, δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία. Αν τις επόμενες μέρες δεν προκύψει Ευρωπαίος παίκτης ή Αμερικάνος με ευρωπαϊκή εμπειρία, τότε θα στραφεί σε αυτούς, που ήδη έχει στα χέρια του.

Σε έναν δηλαδή εκ των Τέρενς Ντέιβις (ακούστηκε για τον Ολυμπιακό), Τζέιλεν Νοουέλ, Ουίλι Μπάρτον, ίσως και Κρις Ναν (ακούστηκε επίσης για τον Ολυμπιακό). Αν τους προλάβει, βέβαια, και δεν κλείσουν στο ΝΒΑ. Ο Αταμάν εννοείται ότι θα ήθελε έναν εκ των Μίχαϊλιουκ, Κορκμάζ (φωτό παρακάτω), αλλά και οι Αμερικάνοι, που προαναφέρθηκαν, είναι παικταράδες και ικανοί στην Ευρωλίγκα να κάνουν μεγάλη διαφορά. Και να δώσουν στον Παναθηναϊκό πράγματα, που δεν έχει τώρα.

Μέχρι την άλλη Κυριακή το πιο πιθανό είναι ότι το «τριφύλλι» θα έχει καινούριο παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποστ-"φωτιά" από Γιαννακόπουλο: "Ακόμα στο παρασκήνιο ο..." - ΦΩΤΟ με "καρφάρα" για διαιτησία από Κοντό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags