Facebook Pixel Γιώργος Παπαγιάννης - Παναθηναϊκός: Ανοιχτό παράθυρο για Παπαγιάννη - "Τον θέλει πίσω ο Γιαννακόπουλος" - Ο όρος στο συμβόλαιό για να φύγει!
Μπάσκετ
| 2023-10-22 11:30:00

Ανοιχτό παράθυρο για Παπαγιάννη - "Τον θέλει πίσω ο Γιαννακόπουλος" - Ο όρος στο συμβόλαιό για να φύγει!

του Νίκου Στεργίου

Πώς σπάει διετές συμφωνία και με ποιον είναι "σφαγμένοι"; Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ παρά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι, αναγνωρίζει την αξία του Έλληνα σέντερ και τον παραδέχεται δημόσια. Θα μπορέσει όμως να τον ντύσει ξανά στα πράσινα;

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος το φετινό καλοκαίρι έκανε τα πάντα για να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και το μόνο… στοίχημα που έχασε ήταν αυτό με τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος αποφάσισε την τελευταία στιγμή να πάει στη Φενέρ.

Δεν είναι τυχαίο πως προ ημερών, μετά τη λήξη του ματς και παρά τη φόρτιση λόγω της ήττας, ο διοικητικός ηγέτης των Πρασίνων σχολίασε μέσω των socia media ότι αν ο το Τριφύλλι είχε στο ρόστερ τον Γιώργο Παπαγιάννη, δεν θα έχανε από κανέναν, ενώ και το βράδυ του Σαββάτου ανέφερε πως ο Έλληνας σέντερ είναι ο παίκτης που λείπει από το ρόστερ.

Αυτά, όμως, είναι όλα θεωρητικά, καθώς ο Έλληνας άσος αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να φύγει για τους Πράσινους και να πάει στη Φενέρ τού Δημήτρη Ιτούδη, με αποτέλεσμα μετά από τόσα χρόνια οι Πράσινοι να μην μπορούν να κερδίσουν από την παρουσία του στο παρκέ.

Παρόλα αυτά έχει τη δική του σημασία ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε με αυτά τα λόγια στον Παπαγιάννη, πολύ περισσότερο μετά από ήττα που ο Έλληνας άσος ήταν εξαιρετικός για τους αντιπάλους. Όλα όμως έχουν τη δική τους εξήγηση.

"Τον έχει σαν παιδί του ο Γιαννακόπουλος - Για αυτό έφυγε ο Παπαγιάννης από τον Παναθηναϊκό - Έτσι μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι στο Τριφύλλι"

"Ο Γιαννακόπουλος αγαπάει πολύ τον Παπαγιάννη, ως παιδί του τον έχει, ως μέλος της οικογένειάς του. Και εννοείται ότι 100% θα ήθελε να τον φέρει πίσω στον Παναθηναϊκό, ακριβώς γιατί τον θέλει τόσο αγωνιστικά αλλά και επειδή ο Παπαγιάννης είναι κοντά του από την πρώτη εφηβεία, όταν πατέρας του τον εμπιστεύτηκε στα χέρια της οικογένειας Γιαννακόπουλου", ανέφερε στο sportdog πηγή που έχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Κι εδώ είναι που μπαίνει το ερώτημα αν θα μπορούσε ο Παπαγιάννης να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αν και μόλις το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε ως ελεύθερος μεν, αλλά κάπως άτσαλα από το Τριφύλλι. "Ο Παπαγιάννης είναι πολύ ευχαριστημένος στη Φενέρ, απολαμβάνει την παρουσία του, γιατί και ο ίδιος ήθελε μια αλλαγή στην καριέρα του, αλλά υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για τον Παναθηναϊκό", σχολίασε η ίδια πηγή, που με αυτά τα λόγια δημιούργησε μια ακόμα απορία.

Με ποιον τρόπο θα μπορούσε να επιστρέψει ο Γιώργος στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού; "Αν θα τον φέρει πίσω θα τον φέρει πίσω χωρίς τον Νίκο Σπανό, τον ατζέντη του. Γιατί είναι σφαγμένοι με τον Γιαννακόπουλο. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι υπάρχει κι ένα κλειδί: Ο ψηλός υπέγραψε διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι με τη Φενέρ, αλλά αν θέλει μπορεί να αποχωρήσει βάσει ενός ειδικού όρου στο συμβόλαιο του το καλοκαίρι του 2024 από την Τουρκία", ήταν τα τελευταία λόγια που ακούσαμε από την άλλη άκρη τής τηλεφωνικής γραμμής και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του... 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει ηχηρή μεταγραφή ο ΠΑΟ - Αυτούς ζήτησε ο Αταμάν - Δύο σούπερ σκόρερ από τη... λίστα του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags