Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν θα περιμένει για… πάντα τον Χουάντσο - Χάθηκαν οι πρώτοι στόχοι του ΠΑΟ - Προτάθηκε ο ΜακΓκρούντερ!
Μπάσκετ
| 2023-10-24 23:37:00

Δεν θα περιμένει για… πάντα τον Χουάντσο - Χάθηκαν οι πρώτοι στόχοι του ΠΑΟ - Προτάθηκε ο ΜακΓκρούντερ!

του Pick n' Scroll
Δεν θα περιμένει για… πάντα τον Χουάντσο - Χάθηκαν οι πρώτοι στόχοι του ΠΑΟ - Προτάθηκε ο ΜακΓκρούντερ!

Συζητήσεις με Αμερική, ανακοίνωση μετά τον Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι βλέπουν ως... τελικό το παιχνίδι με την Μπασκόνια, περιμένουν κάποιους παίκτες να δώσουν επιτέλους απαντήσεις και ετοιμάζονται για μεταγραφές.

Ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο την Δευτέρα κόντρα στο Λαύριο, αλλά ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται στα πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια. Ο Ισπανός παίρνει κάτι λιγότερο από 2 εκ. ευρώ τον χρόνο και έτσι αντιμετωπίζεται, χωρίς βεβαίως να τον κατακρίνει κανείς μέχρι στιγμής για την νωθρή παρουσία, που έχει. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι χρειάζεται για όλους κάποιος χρόνος προσαρμογής, μόνο, που ξέρουν επίσης ότι τα περιθώρια κάπου εδώ τελειώνουν.

 

Η νίκη την Παρασκευή με την Μπασκόνια είναι μονόδρομος και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα, που κι αυτή έχει δυσκολίες. Εχει ξεκινήσει άσχημα και ο προπονητής της, Χοάν Πεναρόγια, δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει για πολύ καιρό στον πάγκο της.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους Βάσκους και παράλληλα ο Αταμάν ψάχνει την καλύτερη λύση για την ενίσχυση του ρόστερ του. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την άλλη άκρη του Ατλαντικού για να δουν ποιον παίκτη μπορούν να πάρουν και να τους δώσει το κάτι πολύ παραπάνω.

Οι παίκτες, που ήθελαν, οι Ευρωπαίοι, δηλαδή, όλοι έμειναν στο ΝΒΑ. Ο Μίχαϊλιουκ (φωτό παρακάτω), δηλαδή, ο Κορκμάζ, ο Μπιτίμ, ο Οσμάν και ο Φοντέκιο.

Ετσι το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται σε Αμερικάνο με τα ονόματα να είναι λίγο πολύ γνωστά εδώ και μέρες. Ο Τέρενς Ντέιβις, ο Τζέιλεν Νοουέλ και ο Ουίλ Μπάρτον είναι τα κορυφαία, ενώ επίσης έχει ακουστεί και το όνομα του Κέντρικ Ναν. Επίσης έχουν προταθεί πολλά ονόματα στον εξάστερο, την ίδια ώρα, που έχουν μείνει ελεύθεροι κι άλλοι ενδιαφέροντες παίκτες, όπως ο Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ (φωτο παρακάτω), που παλιότερα είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό και έπαιζε στους Πίστονς.

Υπάρχουν και πολύ μεγάλα ονόματα, που έχουν μείνει ελεύθερα, όπως ο Ρούντι Γκέι, αλλά θεωρείται απίθανο τέτοιοι παίκτες να έρθουν στην Ευρώπη.

Όπως και να έχει μέχρι την άλλη Τετάρτη, Πέμπτη, μετά, δηλαδή, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει καινούριο παίκτη, που τον χρειάζεται πλέον ακόμη περισσότερο μετά τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται και για μία ακόμη κίνηση αν χρειαστεί σε περίπου 20 μέρες, αν δουν βέβαια ότι το πράγμα δεν τσουλάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελική τριάδα NBAers για ΠΑΟ με Ναν και δύο... καλύτερους - Ρίχνει χρήμα ο Γιαννακόπουλος για δύο μεταγραφές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags