Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όνομα-έκπληξη για ΠΑΟ - Μεταγραφή από τους… ακριβούς του ΝΒΑ ο Αταμάν - Ούτε Ναν ούτε Ντέιβις!
Μπάσκετ
| 2023-10-25 23:12:00

Όνομα-έκπληξη για ΠΑΟ - Μεταγραφή από τους… ακριβούς του ΝΒΑ ο Αταμάν - Ούτε Ναν ούτε Ντέιβις!

του Pick n' Scroll
Όνομα-έκπληξη για ΠΑΟ - Μεταγραφή από τους… ακριβούς του ΝΒΑ ο Αταμάν - Ούτε Ναν ούτε Ντέιβις!

Η έντονη φημολογία για συμφωνία και η ανατροπή. Στο Τριφύλλι θέλουν νίκη με… κάθε τρόπο την Παρασκευή και παράλληλα ετοιμάζονται για μία ακόμα άφιξη παίκτη. Μετά τον Ολυμπιακό θα έρθει και η ανακοίνωση.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, το οποίο πρέπει να κερδίσει πάση θυσία, αν θέλει να συνεχίσει την προσπάθειά του με ηρεμία και αν θέλει βέβαια να έχει ουσιαστικές ελπίδες για κάτι καλό στην Ευρωλίγκα. Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά τέτοια ματς όπως με την Μπασκόνια οι «πράσινοι» πρέπει να τα παίρνουν, παρότι ακόμη είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Υπάρχει το πρόβλημα με τον Παπαπέτρου, το πρόβλημα με τον Μαντζούκα, όποιος παίξει όμως την Παρασκευή καλείται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να έρθει η νίκη.

Παράλληλα ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες του έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω στο θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ. Και όλα δείχνουν ότι και εδώ ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για να προσθέσει έναν ακόμη παίκτη στο δυναμικό του.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο εξάστερος θα κλείσει τον Ουίλ Μπάρτον, έναν σπουδαίο γκαρντ με πλούσια θητεία στο ΝΒΑ. Το βέβαιο είναι ότι ο Μπάρτον είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού, αρέσει και σε άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας, όπου επίσης έχει προταθεί.

Ο Αταμάν έχει επίσης στο στόχαστρό του τον Νοουέλ, τον Τέρενς Ντέιβις και τον Ναν, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι έχει στην ατζέντα του και δύο ακόμη περιπτώσεις, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Λέγεται ότι κι αυτοί είναι από την πλούσια πλέον αγορά του ΝΒΑ.

Η πρώτη έννοια του Παναθηναϊκού, όπως τονίσαμε, είναι το παιχνίδι με την Μπασκόνια, γιατί αν δεν έρθει η νίκη, δεν θα έρθει η καταστροφή, αλλά θα είναι η τρίτη εντός έδρας αποτυχία του «τριφυλλιού» στην Ευρωλίγκα. Κάτι, που δεν θέλει να ακούει κανείς στο ΟΑΚΑ ούτε για αστείο ότι μπορεί να γίνει.

Από κει και πέρα προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία για την απόκτηση παίκτη και μέχρι την άλλη Τετάρτη το θέμα αναμένεται να έχει τελειώσει. Θα είναι ο Μπάρτον, θα είναι κάποιος άλλος, η ώρα πλησιάζει για να δοθεί η απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα περιμένει για… πάντα τον Χουάντσο - Χάθηκαν οι πρώτοι στόχοι του ΠΑΟ - Προτάθηκε ο ΜακΓκρούντερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags