Ο Ολυμπιακός παίζοντας... σκυλίσια άμυνα, άφησε τη φονική τετράδα της Εφές στους 57 πόντους και πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στους Τούρκους.

Ο καλύτερος παίκτης των ερυθρόλευκων ήταν ο Κώστας Παπανικολάου παίζοντας εξαιρετική άμυνα, ενώ είχε 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ και είχε για... συνεργάτη τον Ουίλιαμ Γκος, ο οποίος πέτυχε ισάριθμους πόντους και ριμπάουντ με τον αρχηγό του.

Ο Ολυμπιακός είχε για τρίτο σκόρερ των Πίτερς με 12 και ακολούθησε ο Κάνααν με 10. Ομως, αυτό που ξεχωρίζει από τη νίκη των Πειραιωτών απέναντι στην Εφές ήταν οι ασίστ, καθώς οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μοίρασαν 21, οι περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι του στη φετινή διοργάνωση. Πρωτεργάτης ήταν ο Τόμας Ουόκαπ με 6... 

Στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ παρότι έπαιξε πέντε λεπτά παραπάνω σταμάτησε στις 20 ασίστ και στην ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ είχε 17. Πέντε λιγότερες είχε στο Μιλάνο, όπου σημείωσε μόνο 53 πόντους και την 4η αγωνιστική πάλι με έξτρα πεντάλεπτο απέναντι στην Παρτιζάν είχε 17!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σκυλίσια άμυνα κρύβει το πρόβλημα του Ολυμπιακού - Χωρίς… αύριο με ΠΑΟ - ΜακΚίσικ ή μεταγραφή!