Facebook Pixel Πεναρόγια: ''Είχαμε πρόβλημα στον περιορισμό του Λεσόρ και του Μήτογλου''
Μπάσκετ
| 2023-10-27 23:54:00

Ομολογία Πεναρόγια: ''Είχαμε πρόβλημα στον περιορισμό του Λεσόρ και του Μήτογλου''

Sportdog Team

Ο προπονητής της Μπασκόνια συνεχάρη τον Παναθηναϊκό και εστίασε στη διαφορά ενέργειας των δύο ομάδων.

Mατίας Λεσόρ και Ντίνος Μήτογλού έκαναν ό,τι ήθελαν απόψε στο ΟΑΚΑ και με τους 46 πόντους τους έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στο ματς με την Μπασκόνια.  Ο Χοάν Πεναρόγια τόνισε ότι οι παίκτες του ζορίστηκαν με τους ''δίδυμους πύργους'' του ΠΑΟ και ανέφερε ότι τα προβλήματα της ομάδας του ήταν αρκετά.

Όσα δήλωσε ο τεχνικός των Βάσκων:

«Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στο σταφ, στο ιατρικό τιμ. Είχαμε προβλήματα πριν από τον αγώνα. Νομίζω ότι παλέψαμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Χρειαζόμασταν περισσότερη ενέργεια στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Είχαμε προβλήματα κατά τη διάρκεια του ματς στην άμυνα, στο να περιορίσουμε τον Μήτογλου και στον Λεσόρ, στο να ελέγξουμε τα ριμπάουντ όμως είμαι περήφανος για το παιχνίδι. Στις αρχές της τέταρτης περιόδου κάναμε 2-3 λάθη στη σειρά και ο Παναθηναϊκός έχτισε αυτοπεποίθηση για να κερδίσει τελικά τον αγώνα. Στο τέλος, το πρόβλημα που είχαμε απέναντι στους ψηλούς και στο να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ.

Μπήκαμε κουρασμένοι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Είχαμε προβλήματα στο τέλος με παίκτες όμως ο Μάνιον και ο Σεντεκέρσκις. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με ποιότητα και ταλέντο, είχε βάθος στο ρόστερ, δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό στο ζωγραφιστό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags