Facebook Pixel Παναθηναϊκός: 2 μεταγραφές ο ΠΑΟ, τι ζήτησε ο Γιαννακόπουλος από Αταμάν - Εμπόδιο ο Ναν, από Ευρώπη ο αντι-Παπαπέτρου
Μπάσκετ
| 2023-10-28 23:42:00

2 μεταγραφές ο ΠΑΟ, τι ζήτησε ο Γιαννακόπουλος από Αταμάν - Εμπόδιο ο Ναν, από Ευρώπη ο αντι-Παπαπέτρου!

του Pick n' Scroll

Η τρίμηνη μεταγραφή και τα σενάρια για Χίγκινς στο ΟΑΚΑ! Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για ΣΕΦ και παράλληλα... τρέχουν για να κλείσουν την πρώτη μεταγραφή του κόμπο-γκαρντ και ψάχνουν για το 3αρι, που πιθανότατα θα είναι από ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του το βράδυ της Παρασκευής, κερδίζοντας εντέλει εύκολα την ελλιπή Μπασκόνια. Οι «πράσινοι» μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου δυσκολεύτηκαν από τους Βάσκους, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο βρήκαν τους τρόπους για να πετύχουν άνετα τον στόχο τους. Ο Ντίνος Μήτογλου και ο Ματίας Λεζόρ, έχοντας από 23 πόντους ο καθένας, ήταν οι βασικοί λόγοι, που ο εξάστερος έφτασε τις δύο νίκες στην Ευρωλίγκα.

Το μυαλό είναι στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά και στο κομμάτι της ενίσχυσης. Μάλιστα όπως είπε μετά τον αγώνα με την Μπασκόνια ο Εργκίν Αταμάν ο στόχος είναι όχι ένας παίκτης, αλλά δύο: ένας πολύ καλός σκόρερ και ένας για να καλύψει το κενό του τραυματία Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει τον Κάρλικ Τζόουνς, που έκανε εντυπωσιακό Παγκόσμιο με το Νότιο Σουδάν, αλλά ο Αμερικάνος γκαρντ διαμήνυσε ότι περιμένει το ΝΒΑ. Ο Τζόουνς έχει παίξει σε Ντένβερ, Ντάλας και Σικάγο, και ελπίζει ότι μπορεί να βρει νέο συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ονόματα διαθέσιμα υπάρχουν πολλά, αλλά δεν είναι και εύκολες υποθέσεις, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι, που βρίσκονται στην θέση του Τζόουνς, περιμένοντας συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο Κέντρικ Ναν θα ήταν η ιδανική περίπτωση, αλλά ο αριστερόχειρας γκαρντ, που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, δεν φαίνεται να το έχει πάρει οριστικά απόφαση ότι θα έρθει στην Ευρώπη.

Και ο Τζέιλεν Νοουέλ θα ήταν επίσης εξαιρετική λύση, αλλά κι αυτός δείχνει αποφασισμένος να περιμένει το ΝΒΑ.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές μέχρι το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχει νέο παίκτη. Και πιο συγκεκριμένα νέο κόμπο-γκαρντ.

Παράλληλα ψάχνει και τον παίκτη, που θα καλύψει την θέση του Παπαπέτρου, αλλά αυτόν ίσως τον βρει στην Ευρώπη και όχι στο ΝΒΑ. Και αυτό γιατί τον θέλει για περίπου 3 μήνες, όσο θα λείψει δηλαδή ο τραυματίας «Πάπι» από τα παρκέ.

Αγωνιστικά ο Κόρι Χίγκινς θα ήταν ο ιδεατός, αλλά πάνω από όλα ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ γύρω στα Χριστούγεννα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στον Εργκίν Αταμάν να κάνει όποιες κινήσεις θεωρεί ότι είναι το καλύτερο για την ομάδα τους και πλέον άπαντες περιμένουν τις αποφάσεις του πολύπειρου Τούρκου προπονητή.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-δώρο Αγγελόπουλων σε Μπαρτζώκα - Πρώην NBAer με 14,9 π. - Σε... διαμάχη με την ομάδα του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags