Facebook Pixel Sportdog.gr | Έφτασε τους 8 ξένους ο ΠΑΟ - Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Κέντρικ Ναν και οι δύο που θα... κοπούν!
Μπάσκετ
| 2023-10-31 16:20:00

Έφτασε τους 8 ξένους ο ΠΑΟ - Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Κέντρικ Ναν και οι δύο που θα... κοπούν!

Του Γιώργου Βροντάκη
Έφτασε τους 8 ξένους ο ΠΑΟ - Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Κέντρικ Ναν και οι δύο που θα... κοπούν!

 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέντρικ Ναν και οι πράσινοι έφτασαν αισίως τους 8 ξένους στο ρόστερ τους.

 

 

Μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για τη Basket League, ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, έκανε γνωστό μέσω social media την απόκτηση του Κέντρικ Ναν.

Το ταλέντο και η αξία του Κέντρικ Ναν είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ έχει και μια ξεχωριστή ιστορία ζωής μέχρι να φτάσει στο NBA.

Με 8 ξένους ο Παναθηναϊκός

Ο 28χρονος σούπερ σταρ  θα είναι ο 8ος ξένος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αφού ο Εργκίν Αταμάν έχει ακόμα τους Λούκα Βιλντόσα, Τζέριαν Γκραντ, Κάιλ Γκάι, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και Ματίας Λεσόρ.

Για την Euroleague δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, όμως, για την Basket League ο Τούρκος τεχνικός θα πρέπει να κόβει, πλέον, δύο ξένους από το ρόστερ του πριν από κάθε ματς.

Το πιθανό ντεμπούτο του Κέντρικ Ναν

Όπως όλα δείχνουν, ο Κέντρικ Ναν θα είναι διαθέσιμος για το τριφύλλι από την επόμενη εβδομάδα και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Άλμπα στο Βερολίνο (6/11). Πάντως, αν δεν γίνει αυτό, τότε σίγουρα θα δηλώσει παρών στην διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα, όπου το τριφύλλι έχει δύο εντός έδρας ματς και θα διασταυρώσει τα ξίφη του με Ζαλγκίρις Κάουνας (15/11) και Βίρτους Μπολόνια (17/11).

Δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο μέχρι τότε, οι πράσινοι να έχουν προβεί και στην απόκτηση εντός ακόμα παίκτη, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε πως μετά το... γλυκό, πάει και ένας... καφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags