Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέο "χουνέρι" Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό μετά τον Ναν - Φέρνει και 2ο NBAer, δεν θα είναι όμως το 3αρι!
Μπάσκετ
| 2023-10-31 23:00:00

Νέο "χουνέρι" Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό μετά τον Ναν - Φέρνει και 2ο NBAer, δεν θα είναι όμως το 3αρι!

του Pick n' Scroll
Νέο "χουνέρι" Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό μετά τον Ναν - Φέρνει και 2ο NBAer, δεν θα είναι όμως το 3αρι!

Έρχεται άλλος ένας παίκτης που ξέρει και ζήτησε ο Αταμάν. Η μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ δεν θα είναι η τελευταία κίνηση για το Τριφύλλι, καθώς οι Πράσινοι φουλάρουν για μία ακόμα μεταγραφή έκπληξη από την Αμερική, όχι όμως για τον αντι-Παπαπέτρου.

Σούπερ ευτυχισμένες μέρες ζει πλέον ο Παναθηναϊκός. Ο πρώτος και βασικός λόγος είναι ότι κέρδισε πειστικά τη Δευτέρα το βράδυ έναν Ολυμπιακό, ο οποίος του έκανε…πλάκα μέχρι πρότινος.

Η εντυπωσιακή συνέχεια δόθηκε σήμερα με τον Δημήτρη Γιαννακοπουλο να ανακοινώνει την απόκτηση του σπουδαίου, Κεντρικ Ναν, που πρώτη φορά αφήνει το ΝΒΑ για να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Εδώ και καιρό οι «πράσινοι» έψαχναν κόμπο γκαρντ για να ενισχυθούν και τελικά απέσπασαν το ναι του αριστερόχειρα Ναν, που έρχεται για να κάνει την διαφορά. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ δεν ήταν ιδιαίτερα θερμός να έρθει στην Ευρώπη, αλλά ο καιρός πέρασε, συμβόλαιο στην Αμερική δεν βρήκε και έτσι δέχθηκε την πολύ μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ο Γιαννακοπουλος αυτό που είπε το έκανε αφού έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στο Ναν θα δώσει περίπου 200.000 δολάρια το μήνα, ποσό, που είναι τεράστιο ειδικά για την εποχή.

Το αφεντικό της ΚΑΕ όμως δεν αναμένεται να σταματήσει εδώ. Αναμένεται να κανει μια ακόμη κίνηση και να βοηθήσει έτσι ακόμη πιο πολύ τον Εργκιν Αταμαν να κανει την δουλειά του.

Και πολλά δείχνουν ότι θα πάρει ψηλό για να βοηθήσει τους Λεσόρ και Μητογλου. Τίς τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφορεί το όνομα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο ΝΒΑ. Τον Καναδό γνωρίζει άριστα ο Αταμαν από τότε που επαιζε στην Τουρκία.

Ο Γιαννακοπουλος ήδη έκανε το ένα μπαμ και έρχεται και το επόμενο, σκορπώντας ενθουσιασμό στο κόσμο της ομάδας. Παράλληλα βάζει μεγάλη πίεση στον Ολυμπιακό, που δεν τραβάει αγωνιστικά, αλλά προς το παρόν δεν πάει για παίκτη. Αν συνεχίσει έτσι όμως τότε θα πάει κι αυτός στο ΝΒΑ για μεταγραφή. Προς το παρόν όμως υπάρχει αναμονή, ελπίζοντας να υπάρξει βελτίωση στα επόμενα ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για… νίκες ΠΑΟ και Ναν: Συνεπής στο πλάνο, πολλαπλά οφέλη μετά το ΣΕΦ - Δεν… τελειώνει ο Βιλντόσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags