Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν σταματά στον Ναν ο Γιαννακόπουλος: Τα δύο νέα ονόματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-01 10:14:00

Δεν σταματά στον Ναν ο Γιαννακόπουλος: Τα δύο νέα ονόματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν σταματά στον Ναν ο Γιαννακόπουλος: Τα δύο νέα ονόματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για συμπατριώτες του Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να σταματήσει στην απόκτηση του Κέντρικ Ναν, αφού οι πράσινοι θέλουν έναν παίκτη στη θέση «3» μετά τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν γλιτώνει το χειρουργείο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ακόμα προσθήκης στο πράσινο ρόστερ, τονίζοντας πως μετά το γλυκό έρχεται ο καφές.

«Ψήνουν ακόμα μια μεταγραφή οι πράσινοι με τους Οσμάν και Κορκμάζ στη λίστα», αναφέρει σήμερα η εφημερίδα ΦΩΣ στο πρωτοσέλιδο της.

Οι δύο Τούρκοι βρίσκονται στο NBA, αλλά ο Φουρκάν Κορκμάζ, ο οποίος βρίσκεται στους Σίξερς από το καλοκαίρι του 2017, θέλει να αποχωρήσει για να παίζει περισσότερο και να ευχαριστηθεί ξανά το μπάσκετ. Μάλιστα στο τέλος της τρέχουσας περιόδου το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και από την 1η Ιουλίου θα είναι ελεύθερος. 

Οσον αφορά για τον άλλο συμπατριώτη του Εργκίν Αταμάν, τον Τσεντί Οσμάν είναι στους Σαν Αντόνιο Σπερς και τα ξημερώματα αγωνίστηκε για 19 λεπτά στη νίκη της ομάδας του επί των Φοίνιξ Σανς με 115-114.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "χουνέρι" Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό μετά τον Ναν - Φέρνει και 2ο NBAer, δεν θα είναι όμως το 3αρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags