Facebook Pixel Ολυμπιακός για Πετρούσεφ - Το πήρε απόφαση ο Μπαρτζώκας για Σίκμα - Ποτέ τα λεφτά Γιαννακόπουλου
Μπάσκετ
| 2023-11-01 23:30:00

Ολυμπιακός για Πετρούσεφ - Το πήρε απόφαση ο Μπαρτζώκας για Σίκμα - Ποτέ τα λεφτά Γιαννακόπουλου

του Pick n' Scroll

Δύο δυνατά ονόματα από το NBA στη λίστα του κόουτς, που καταλαβαίνει ότι πρέπει σύντομα να προχωρήσει σε μία προσθήκη που δεν υπολόγιζε. Τι συμβαίνει με τις απουσίες και τους τραυματισμούς, αλλά και το μπάτζετ των Αγγελόπουλων.

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ήρθε η καταστροφή. Οι Πειραιώτες είναι οι περυσινοί νταμπλούχοι, παραμένουν η καλύτερη ελληνική ομάδα και μία ήττα σε ένα ντέρμπι δεν πρόκειται να τους στείλει στο άλλο άκρο. Αλλωστε στα δύο πρώτα φετινά ντέρμπι, που ήταν και πιο σημαντικά από αυτό της Δευτέρας, επικράτησαν του μεγάλου τους αντιπάλου.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις των «ερυθρόλευκων». Βλέπουν και οι ίδιοι και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι ότι κάτι σημαντικό λείπει. Επικοινωνούν ότι υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ότι δεν έχει γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ότι δεν θα αργήσει να επιστρέψει ο ΜακΚίσικ. Αναφέραμε, όμως, ότι βλέπουν την πραγματικότητα. Ότι καταλαβαίνουν ότι τους λείπουν πράγματα στο κομμάτι της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την αγορά και μάλλον δεν θα αργήσει να κάνει την κίνησή του. Όπως είπε και ο Εργκίν Αταμάν, και οι Πειραιώτες ήταν μέσα στη διεκδίκηση της απόκτησης του Κέντρικ Ναν. Απαξ, όμως, και μπήκε ο Παναθηναϊκός δεν είχαν τύχη, καθώς δεν θα έδιναν ποτέ τα λεφτά, που έδωσε ο εξάστερος.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Ολυμπιακός να πάει για ψηλό από την στιγμή, που η ιστορία με τον Λουκ Σίκμα δεν προχωράει. Όταν έπαιξε ο Σίκμα, έδειχνε μακριά από τον καλό του εαυτό. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, αφού τραυματίστηκε και δεν μπορεί να βοηθήσει. Και ο Ολυμπιακός δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει με Πίτερς, Μιλουτίνοφ και Φαλ. Δεν βγαίνει αριθμητικά.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει φημολογία για τον Φιλίπ Πετρούσεφ. Τον Σέρβο πάουερ-φόργουορντ, που μέχρι πέρυσι έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα. Υπήρχε η φημολογία ότι οι Κλίπερς, που τον πήραν από τους Σίξερς στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Τζέιμς Χάρντεν, θα τον «κόψουν». Δεν έκαναν κάτι τέτοιο. Τον έδωσαν πριν από λίγο στους Κινγκς του Βεζένκοφ και μένει να φανεί πως θα τον διαχειριστούν οι «βασιλιάδες» του Σακραμέντο.

Ελεύθερος παραμένει και ο Κεμ Μπιρτς (φωτο παρακάτω). Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν θέλει κλασικό σέντερ. Χρειάζεται είτε κόμπο γκαρντ, που να είναι σκόρερ, (σαν τον παικταρά Τέρενς Ντέιβις δηλαδή) είτε ψηλό σαν τον Πετρούσεφ, που να παίζει και έξω και μέσα στο καλάθι.

Αν συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις και ειδικά οι ήττες, τότε πολύ δύσκολα ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Γιαννακόπουλος: "Γράψτε έστω μία κουβέντα - Έχω όλη τη δωδεκάδα μας κλεισμένη στον Ολυμπιακό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags