Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ζέρβας: "Έχει βουλώσει στόματα φέτος ο Καλάθης - Ζεστός στην αγορά ο Ολυμπιακός, το δίλημμα για μεταγραφή"
Μπάσκετ
| 2023-11-02 11:48:00

Ζέρβας: "Έχει βουλώσει στόματα φέτος ο Καλάθης - Ζεστός στην αγορά ο Ολυμπιακός, το δίλημμα για μεταγραφή"

Sportdog Team

Ρεπορτάζ εν όψει του αποψινού αγώνα των Πειραιωτών στην Κωνσταντινούπολη.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του δύσκολου αποψινού (2/11, 19:45) αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την 6η αγωνιστική της Euroleague μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η τουρκική ομάδα, με τις προσθήκες του καλοκαιριού, είναι «μία πλήρης ομάδα, που παίζει πολύ καλύτερα από πέρυσι». Σχολίασε, δε, για τον Νικ Καλάθη, ότι «έχει βουλώσει στόματα με τη φετινή του παρουσία» και από εκεί και πέρα σημείωσε πως το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να «βρει λύσεις όταν ο αντίπαλος σκεπάζει τους χώρους με τα ψηλά κορμιά του» και συμπλήρωσε: «Η Φενέρ είναι μία ομάδα, που πετυχαίνει 85 πόντους κατά μέσο όρο. Στην άμυνα, ο Ολυμπιακός δεν έχει θέματα, αλλά για να βγει στον αφρό πρέπει να σκοράρει».

Τέλος, για τα μεταγραφικά, σημείωσε ότι «ο Ολυμπιακός είναι, πλέον, πολύ πιο ζεστός στην αγορά και αυτό δεν έχει να κάνει με την ήττα της Δευτέρας». Και υπογράμμισε: «Το θέμα είναι αν θα πάρει παίκτη στη φροντ λάιν ή στην περιφέρεια. Αν ο ΜακΚίσικ επέστρεφε εντός χρονοδιαγράμματος, θα πήγαινε για ψηλό. Αυτή η καθυστέρηση, όμως, ίσως έχει αλλάξει τα δεδομένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός για Πετρούσεφ - Το πήρε απόφαση ο Μπαρτζώκας για Σίκμα - Ποτέ τα λεφτά Γιαννακόπουλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags