Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντουέιν Μπέικον: Δικαίωση Ιτούδη για Παπαγιάννη - Δεν... αντέχει άλλο ο Γουόκαπ - Σενάριο βόμβα για Ολυμπιακό και Μπέικον!
Μπάσκετ
| 2023-11-02 22:35:00

Δικαίωση Ιτούδη για Παπαγιάννη - Δεν... αντέχει άλλο ο Ουόκαπ - Σενάριο βόμβα για Ολυμπιακό και Μπέικον!

του Pick n' Scroll

Η απόφαση Μπαρτζώκα για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟ. Γιατί οι Πειραιώτες παρουσίασαν δύο πρόσωπα και τελικά έχασα στην Πόλη από τη Φενέρ, οι δύο παίκτες που περιμένει ο Έλληνας κόουτς και το ενδεχόμενο μεταγραφής...
 

Ο Ολυμπιακός θύμισε στο πρώτο ημίχρονο με την Φενέρ τον Ολυμπιακό, που εμφανίστηκε την Δευτέρα στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μαύρα χάλια δηλαδή. Στο δεύτερο ημίχρονο με τους Τούρκους, όμως, οι Πειραιώτες ήταν αυτοί, που ξέρουμε τα τελευταία χρόνια. Μία ομάδα, δηλαδή, με αρχή, μέση και τέλος. Εκαναν μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος έφτασαν σε απόσταση νίκης, αλλά βασικά ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν τους επέτρεψε να φύγουν από την «Ulker Arena» με το «διπλό». Ο διεθνής σέντερ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του και κυρίως στην τελική ευθεία του αγώνα έδειξε χαρακτήρα, καθώς σημείωσε 8 καθοριστικούς πόντους. Συν τοις άλλοις ήταν καταλυτικός και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, όταν εμπόδισε πολύ τον Ουίλιαμς-Γκος να βρει τον στόχο και να στείλει την αναμέτρηση στη παράταση. Ο Παπαγιάννης τελείωσε το παιχνίδι με 15 πόντους, δικαιώνοντας για μία ακόμη φορά τον Δημήτρη Ιτούδη, που τον πήρε κοντά του στην Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είχε μοιραίο τον Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος, όμως, ήταν κι από τους βασικούς λόγους, που ο Ολυμπιακός «επέστρεψε» στο παιχνίδι. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ, όμως, δεν μπόρεσε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, αφού όπως αναφέραμε αστόχησε στην τελευταία προσπάθεια.

Ο Ουίλιαμς-Γκος έπαιξε και για τον Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος ξεκάθαρα είναι πολύ επιβαρυμένος από την συνεχή του χρήση. Επαιξε στο Παγκόσμιο με την Εθνική, παίζει πολύ στον Ολυμπιακό, κάπου θα βγει η κούραση.

Με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα ήταν κάκιστος, σήμερα ήταν μία από τα ίδια. Είναι δικαιολογημένος, αλλά αυτό είναι και πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, που στηρίζει πολλά στον Αμερικάνο με ελληνικό διαβατήριο. Εκεί πρέπει να βρει λύση ο Μπαρτζώκας, όπως και στους ψηλούς, όπου δεν μπορεί να βγει η δουλειά με Μιλουτίνοφ, Πίτερς και Φαλ. Παίζει και στο «4» ο Παπανικολάου, αλλά ο τελευταίος δεν μπορεί να τα κάνει όλα και ειδικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εχει κι αυτός μεγάλη επιβάρυνση και είναι και 33 ετών. 

Ο Μπαρτζώκας περιμένει πως και πως την επιστροφή του ΜακΚίσικ και του Σίκμα, ώστε να μπει και μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα του, αλλά και περισσότερα πόδια και χέρια. Περισσότερη ενέργεια.

Το πρόβλημα στο σκοράρισμα υπάρχει ακόμη, προς το παρόν, όμως, ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε μεταγραφή. Εχει τα μάτια του ανοιχτά στην αγορά, αλλά μόνο αν υπάρξει σοβαρό θέμα τραυματισμού, θα κάνει κίνηση. Είναι η νοοτροπία του έτσι, αν αλλάξει, αυτό τώρα θα είναι άλλο θέμα και μένει να δούμε τι τελικά θα γίνει.

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται το όνομα του Ντουέιν Μπέικον, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Με τον Τέρενς Ντέιβις από το ΝΒΑ ή με τον Φιλίπ Πετρούσεφ (αν ήταν ελεύθερος) θα μπορούσε να ασχοληθεί αλλά όχι με τον Μπέικον. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Οι διαιτητές δεν σφύριξαν ξεκάθαρο φάουλ στην τελευταία φάση - Κοπάνησε τον Γκος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags