Facebook Pixel Sportdog.gr | Μωραΐτης: «Πιο πολύ εμείς οι Έλληνες προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο» (BINTEO)
Μπάσκετ
| 2023-11-04 11:52:00

Μωραΐτης: «Πιο πολύ εμείς οι Έλληνες προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο» (BINTEO)

Sportdog Team

Όλα όσα είπε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 80-72 και ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε για την πράσινη ήττα. O 24χρονος γκαρντ φιλοξενήθηκε στην ”NOVA” λέγοντας:

«Δεν θέλω να μείνω στις απουσίες, γιατί και η Μπαρτσελόνα είχε, δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, δεν δείξαμε καλό πρόσωπο, ειδικά στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την διαφορά. Μπήκαμε στο τέταρτο, πιο πολύ εμείς οι Έλληνες προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, το διαγράφουμε και προχωράμε.

Ήθελα να μπω μέσα και να παίξω δυνατά, ήθελα να βοηθήσω, είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας, όλοι παλέψαμε παρά την ήττα. Αλλά δείξαμε και κάτι καλό μέσα από αυτό παρά το κακό πρόσωπο. Όλοι οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έχουμε πολύ μέλλον.

Δεν ξεκινήσαμε καλά, πρέπει να ξεκινάμε τους αγώνες καλύτερα, μας το λέει και ο προπονητής αυτό. Έχουμε χάσει διαφορές πόντων στην αρχή των αγώνων. Αυτό θέλουμε να κοιτάξουμε για αρχή, να επανέλθουν τα παιδιά και να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση, να έρθει και ο Ναν, είμαι πολύ αισιόδοξος και θα τα πάμε πολύ καλά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags