Ο Έλληνας γκαρντ μπορεί να αγωνίστηκε μόλις 10 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα και σκόραρε 5 πόντους, χωρίς να είναι αρκετά εύστοχος (1/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα), αλλά μοίρασε τέσσερις ασίστ και μάζεψε δύο ριμπάουντ. Η αλήθεια είναι πως αν δεν υπήρχαν οι απουσίες των Σλούκα - Γκριγκόνις και η διαφορά δεν είχε φτάσει μέχρι και στο +28, δεν θα αγωνιζόταν.
Ο Δημήτρης Μωραϊτης ολοκλήρωσε τον αγώνα με ranking στο 5, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως στην κατηγορία +/- είχε +17, δηλαδή όσο ήταν στο παρκέ ο Παναθηναϊκός πέτυχε 17 πόντους περισσότερους από την Μπαρτσελόνα.
Στο -20 ο Γκριγκόνις
Από την άλλη, ο Μάριους Γκριγκόνις χρησιμοποιήθηκε για 24:34 λεπτά και σημείωσε 11 πόντους με 4/10 σουτ (2/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα), έχοντας 3 ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ. Ομως, όση ώρα ο Λιθουανός γκαρντ ήταν στο παρκέ ο Παναθηναϊκός δέχθηκε 20 πόντους περισσότερους και ήταν στην κατηγορία +/-, ο πιο αρνητικός παίκτης του Εργκίν Αταμάν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο