Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ούτε ο Αταμάν περίμενε αυτόν τον ΠΑΟ - Πυροτέχνημα με Ολυμπιακό - Το 3αρι που θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ"!
Μπάσκετ
| 2023-11-05 16:26:00

"Ούτε ο Αταμάν περίμενε αυτόν τον ΠΑΟ - Πυροτέχνημα με Ολυμπιακό - Το 3αρι που θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ"!

του Γιώργου Κτενά
"Ούτε ο Αταμάν περίμενε αυτόν τον ΠΑΟ - Πυροτέχνημα με Ολυμπιακό - Το 3αρι που θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ"!

"Πρέπει να αλλάξει νοοτροπία, δεν θα τον… σέβονται όλοι"! Ποια ήταν τα λάθη του Τριφυλλιού στη Βαρκελώνη, ποιοι παίκτες οφείλουν άμεσα να δείξουν καλύτερη εικόνα, ποιοι κέρδισαν πόντους με την Μπαρτσελόνα και η επόμενη μεταγραφή.

Παναθηναϊκός: Μια ακόμα ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία αυτή τη φορά, που έχει προκαλέσει προβληματισμό στον Αταμάν και τους ανθρώπους της ομάδας.

Η προσπάθεια που έγινε στο πρώτο 10λεπτο δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει τους Πράσινους στο παιχνίδι και το sportdog απευθύνθηκε στη δημοσιογράφο Βαρβάρα Φανίδη, που παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, προκειμένου να σχολιάσει τον αγώνα.

"Πλασματικό σκορ στην Ισπανία - Προβληματικό πρόσωπο ο Παναθηναϊκός - Δεν είναι δικαιολογία οι Σλούκας-Βιλντόζα"

"Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το ίδιο προβληματικό πρόσωπο της Ευρωλίγκας. Το σκορ είναι πλασματικό γιατί έγινε από τη μεγάλη χαλάρωση της Μπαρτσελόνα στο τελευταίο 10λεπτο - Ο προπονητής της κατέβασε την ταχύτητα και το εκμεταλλεύτηκαν οι αναπληρωματικοί του Παναθηναϊκού και ήρθε μια τιμητική ήττα. Αλλά μια ακόμα φορά παρουσιάστηκαν τα προβλήματα του υπάρχουν, προβλημάτισε τον Αταμάν γιατί δεν περίμενε τόσα πολλά λάθη σε ακόμα ένα ματς", ανέφερε αρχικά η καλή συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία η απουσία του Βιλντόζα και του Σλούκα για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, δείχνει νοοτροπία που πρέπει να αλλαχθεί".

"Μπαλτσερόφσκι και Μωραΐτης στα συν - Μακράν καλύτερος ο Γκραντ - Μεγάλη επένδυση από Γιαννακόπουλο"

Τι κρατάμε από το παιχνίδι στην Ισπανία;

"Κρατάμε τους παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Κρατάμε τη διάθεση του Μπαλτσερόφσκι που έδειξε ένταση στην άμυνα, έβγαλε μπλοκ, έκλεισε διαδρόμους. Είχε διάθεση για να παίξει. Ο Μωραΐτης έκανε πολύ καλό ματς, που έπαιξε για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο, έκανε αυτά που έπρεπε και αυτό βοήθησε αρκετά. Ο Γκραντ ήταν μακράν ο καλύτερος, ήταν στο μεγαλύτερο χρόνο του αγώνα στο παρκέ και δείχνει ότι είναι 2άρι που παίζει άμυνα, με τα χέρια, κλέβει μπάλες, χαλάει επιθέσεις. Είναι παίκτης που όταν πρωτοήρθε δεν ήταν μεγάλο όνομα αλλά είναι πολύτιμο εργαλείο".

 Τα παράπονα του Αταμάν;

"Στη συνέντευξη Τύπου τα έχωσε στους επώνυμους παίκτες, γιατί πρέπει να βελτιωθούν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει κάνει μεγάλη επένδυση, αλλά αυτή δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής. Παρόλο που υπάρχει θέληση στον Παναθηναϊκό, δείχνει ότι δεν μπορεί η ομάδα για την ώρα. Λόγω του μεγάλου ενθουσιασμού, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, υπήρχε η αισιοδοξία για καλή εμφάνιση. Αλλά φάνηκε ότι ήταν πυροτέχνημα και έχει ξανά εσωστρέφεια - Σίγουρα αυτό το πράγμα δεν είναι δικαιολογία και πρέπει να βρει αγωνιστικό πρόσωπο που να ταιριάζει στην ομάδα".

"Ποιους έκραξε ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό - Αυτά θα δώσει ο Ναν στο Τριφύλλι - Ποιον φέρνει ο Γιαννακόπουλος"

Ποιους φωτογράφισε ο Αταμάν στις δηλώσεις του;

"Για παράδειγμα τον Χουάντσο, ο οποίος στα λίγα λεπτά που έπαιξε έκανε δύο λάθη και χρησιμοποίησε μόνο δύο προσπάθειες για σουτ, συν ότι πήρε δύο ριμπάουντ. Όταν η διαφορά έφτασε κοντά στο -30 η Μπαρτσελόνα κατέβασε ρυθμό και σεβάστηκε τον Παναθηναϊκό. Αλλά αυτό δεν θα γίνεται συνέχεια. Μετά το πρώτο 10λεπτο πήρε η κατηφόρα τον Παναθηναϊκό, χάθηκαν ριμπάουντ κ.λπ. και έδειξε την επιπολαιότητα που έχει ακόμα η ομάδα. Η Μπαρτσελόνα πάντα ήταν κακός δαίμονας αλλά και πάλι δεν αποτελεί δικαιολογία".

Τι θα δώσει στον Παναθηναϊκό η προσθήκη του Ναν;

"Ο Ναν είναι μια σίγουρη ανανέωση στην επίθεση, είναι το μοναδικό που υπάρχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό αυτό. Θα δώσει ταχύτητα, ελεύθερο σουτ και το μοναδικό πρόβλημα που έχει ο Αταμάν είναι ποιον θα κόψει για την Basket League από τους ξένους. Αλλά να δούμε πότε θα μπει στην εξίσωση ο Ναν γιατί έχει καιρό απραξίας και πρέπει να μάθει το ευρωπαϊκό στιλ"

Περιμένουμε κάτι ακόμα στην ενίσχυση;

"Όπως το προανήγγειλε και ο Αταμάν, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για 3άρι. Ώστε να είναι ο αντικαταστάτης του Παπαπέτρου μέχρι να επιστρέψει από τον τραυματισμό. Βλεπει και τα κοψίματα του ΝΒΑ και το επιτελείο έχει λίστα με παίκτες διαθέσιμους. Θέλει παίκτη με περιφερειακό σουτ, να πατάει ρακέτα και να παίζει άμυνα. Δεν είναι εύκολη επιλογή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον ΠΑΟ - Μεταγραφή και από Ελλάδα ο Αταμάν - "Καμπάνα" για τον απογοητευτικό Χουάντσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags