Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Όνειρο" ο Μίσιτς για Ολυμπιακό - Στη λίστα παίκτης από ομάδα Euroleague - "Δώρο" Μπράουν ο Πετρούσεφ!
Μπάσκετ
| 2023-11-07 21:00:00

"Όνειρο" ο Μίσιτς για Ολυμπιακό - Στη λίστα παίκτης από ομάδα Euroleague - "Δώρο" Μπράουν ο Πετρούσεφ!

"Όνειρο" ο Μίσιτς για Ολυμπιακό - Στη λίστα παίκτης από ομάδα Euroleague - "Δώρο" Μπράουν ο Πετρούσεφ!

Η... απογοήτευση Μπαρτζώκα για Έλληνα άσο και η μεταγραφή. Τι περιμένει ο κόουτς για να φουλάρουν οι Πειραιώτες για προσθήκη, τα σενάρια για τον Σέρβο σούπερ σταρ και ο παίκτης που θα έρθει τελικά στο ΣΕΦ...

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ, θέλοντας επιστροφή στις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Είναι από τα παιχνίδια εκείνα, που είναι κυκλωμένα για νίκη, άλλωστε απέναντι είναι μία ομάδα, που έχει και τραυματίες και δεν έχει και ιδιαίτερη ισχύ.

Τις τελευταίες ώρες η φημολογία συνδέει τους Πειραιώτες με τον Βασίλιε Μίσιτς, τον Σέρβο σούπερ σταρ, που από το καλοκαίρι είναι στο ΝΒΑ και την Οκλαχόμα Σίτι. Ο Μίσιτς είτε δεν παίζει στην Οκλαχόμα, είτε όταν πατάει παρκέ, το κάνει για ελάχιστο χρόνο. Παράλληλα, όμως, έχει εγγυημένο συμβόλαιο και δεν έχει γίνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) στην ιστορία τέτοιος παίκτης να φύγει από την ομάδα του λίγες μέρες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος γκαρντ είναι ένας παίκτης, που θα άλλαζε την ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά τώρα είναι ένα μακρινό και απατηλό όνειρο ή μάλλον σενάριο.

Αντίθετα, φαίνεται πιο ρεαλιστικό το ενδεχόμενο η ομάδα του Πειραιά να πάρει έναν ακόμη ψηλό για την φροντ-λάιν της. Με Φαλ και Μιλουτίνοφ δεν βγαίνει η δουλειά, ειδικά όταν υπάρχουν τραυματισμοί. Ο Φαλ έπαιξε πολύ στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ και επιβαρύνθηκε, καθώς μάλιστα μέχρι και πριν από λίγο καιρό ήταν τραυματίας. Ο Μιλουτίνοφ ήταν στην Αθήνα, καθώς ήταν τραυματίας, και έτσι ο Γάλλος σέντερ το πήρε επ’ ώμου. Ο νεαρός Τανούλης πάτησε παρκέ, αλλά ακόμη είναι πολύ μακριά για αυτό το επίπεδο.

Ενας παίκτης σαν τον Φιλίπ Πετρούσεφ θα ήταν ό, τι πρέπει για τους νταμπλούχους, που χρειάζονται ψηλό, που να παίζει και μέσα και έξω από το καλάθι. Πετρούσεφ δεν υπάρχει τώρα, καθώς έχει συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς. Είναι, όμως, άγνωστο αν υπολογίζεται σοβαρά από τον κόουτς, Μάικ Μπράουν.

Προφανώς, πάντως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει να γυρίσουν οι τραυματίες, να δει όλη η ομάδα πως παίζει και μετά να πάρει τις αποφάσεις του. Ακόμη και έτσι, όμως, δύσκολα θα αποφευχθεί η κίνηση για προσθήκη ενός ακόμη ψηλού. Είναι (και) ποσοτικό το θέμα.

Τέτοιοι ψηλοί υπάρχουν στο ΝΒΑ και είναι αρκετοί, αλλά υπάρχουν και στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται, όπως αναφέραμε, έναν σαν τον Πετρούσεφ ή έναν σαν τον Λοβέρν της Βιλερμπάν, η οποία δεν έχει ουσιαστική τύχη για την οκτάδα και λογικά μετά από ένα σημείο δεν θα έχει ενδιαφέρον για την διοργάνωση. Εκτός αν ο τρελόΠοτσέκο κάνει το θαύμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" στον Ολυμπιακό για Μίσιτς - Θα αφήσει 16 εκατομμύρια για να έρθει ΣΕΦ; Αποκάλυψη Συρίγου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags