Facebook Pixel Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Πόσο θα λείψε ο Χουάντσο στον ΠΑΟ; Η οργή Αταμάν για τους... 27 πόντους και το "τρομακτικό" ποσοστό 9%!
Μπάσκετ
| 2023-11-08 14:56:00

Πόσο θα λείψει ο Χουάντσο στον ΠΑΟ; Η οργή Αταμάν για τους... 27 πόντους και το "τρομακτικό" ποσοστό 9%!

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Ισπανός σούπερ σταρ θα λείψει για δύο μήνες από τον Παναθηναϊκό, αλλά με βάση τα στατιστικά του δεν βοήθησε και αρκετά...

Ο Ισπανός σούπερ σταρ ήρθε μετά βαϊων και κλάδων στην Ελλάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό, αλλά παρά την εντυπωσιακή του εκκίνηση στην Ευρωλίγκα (double double στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό), στην διαβολοβδομάδα ήταν άφαντος και από ρόλο πρωταγωνιστή είχε αυτή του κομπάρσου, ενώ οι άσχημες εμφανίσεις συνεχίστηκαν.

Ο Χουάντσο ήταν απογοητευτικός στην πρώτη διπλή αγωνιστική της διοργάνωσης με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να έχει δύο ήττες. Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε 20:42 λεπτά στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και ολοκλήρωσε τον αγώνα άποντος έχοντας πέντε προσπάθειες (0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 0/2 βολές). Το μόνο θετικό ήταν πως μάζεψε 6 ριμπάουντ, ενώ όσο ήταν στο παρκέ ο Παναθηναϊκός δέχθηκε 16 πόντους παραπάνω, από όσους έβαλε.

Το -11 και οι 1/11 προσπάθειες

Στο ματς στο ΟΑΚΑ με τη Μακάμπι, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν εξίσου άστοχος, καθώς σε 14:43 λεπτά συμμετοχής πέτυχε έναν πόντο από ελεύθερη βολή (1/2) και είχε ακόμα τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες (0/1 δίποντα 0/3 τρίποντα), ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.

Αξιοσημείωτο είναι πως όση ώρα αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός δέχθηκε 11 πόντους παραπάνω από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, από όσους έβαλε. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός περίμενε πολλά περισσότερα από έναν παίκτη της αξίας του και με τεράστια εμπειρία στο NBA.

Σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις της Euroleague για τη «διαβολοβδομάδα», ο Χουάντσο είχε 1/11 προσπάθειες (0/3 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 1/3 βολές) με ποσοστό ευστοχίας μόλις στο 9%!

Για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Μπασκόνια και επικράτησε με 95-82, αλλά ο Χουάντσο ήταν και πάλι κομπάρσος. Σε 13:30 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 3 πόντους με 0/2 δίποντα και 1/3 τρίποντα, ενώ το μόνο που κατάφερε ήταν να μαζέψει δύο ριμπάουντ.

Ο άποντος Χουάντσο που έφερε την οργή του Αταμάν

Στην πιο πρόσφατη αγωνιστική, στην... αδερφική κόντρα του με την Μπαρτσελόνα, οι πράσινοι δέχθηκαν την ήττα με 80-72. Ο Ισπανός σούπερ σταρ ήταν άποντος σε 18:23 λεπτά συμμετοχής, κάτι που έφερε και την αντίδραση του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου.

Μέχρι στιγμής, αφού θα αργήσει να ξανά αγωνιστεί ο Χουάντσο, στην Euroleague είναι... άφαντος για το τριφύλλι. Σε έξι αγωνιστικές έχει συνολικά πετύχει 27 πόντους (μέσο όρο 4,5) με 3/12 δίποντα (25%), 5/14 τρίποντα (35.7%) και 6/9 βολές (66.7%), ενώ μαζεύει 5 ριμπάουντ ανά ματς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags