Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Φουλ για… Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός, ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ - Αυτόν θέλει ο Αταμάν στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2023-11-08 23:30:00

Φουλ για… Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός, ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ - Αυτόν θέλει ο Αταμάν στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Φουλ για… Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός, ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ - Αυτόν θέλει ο Αταμάν στο ΟΑΚΑ!

Γιατί οι Πράσινοι ψάχνουν μία "φθηνή" λύση για την θέση 3; Τι έδειξαν οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα και για ποιον παίκτη κινούνται οι Πειραιώτες και η μεταγραφή που θα κλείσει στο Τριφύλλι μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Η μεταγραφική αγορά κινείται πολύ δυνατά πλέον και στην Ελλάδα, αφού όπως αναφέραμε και την Τρίτη έχει μπει στη μάχη και ο Ολυμπιακός. Κάτι, που επιβεβαίωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με σημερινές του δηλώσεις. Μάλιστα το ανέφερε όπως ακριβώς το αναφέραμε εμείς: ότι θα δει πρώτα την ομάδα του όταν επιστρέψουν οι τραυματίες και ύστερα θα αποφασίσει. Ετσι, όπως είναι τα δεδομένα, είναι πολύ δύσκολο να μην πάρει έναν ακόμη ψηλό παίκτη στο στυλ του Πετρούσεφ ή του Λοβέρν, που παίζει στην Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει παίκτη πιο άμεσα, καθώς τέθηκαν νοκ-άουτ δύο βασικά του στελέχη, ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Εργκίν Αταμάν τον έχει άμεσα ανάγκη τον έξτρα παίκτη και δεν θα αργήσει να τον αποκτήσει.

Δεν θα είναι παίκτης στο στυλ του Ναν, ακριβός δηλαδή και με λάμψη από το ΝΒΑ. Ο Τούρκος προπονητής χρειάζεται έναν φόργουορντ, που να του κάνει απλά πράγματα. Χρειάζεται έναν παίκτη σαν τον Ντισόν Πιέρ της Φενέρ και έχει ξεχυθεί στην αγορά για να τον βρει. Προτιμάει να βρει έναν τέτοιο παίκτη, που να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί πιο γρήγορα. Αν δεν τον βρει, τότε θα καταφύγει σε λύση από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όχι, όμως, πολύ ακριβή όπως αναφέραμε. Ηδη οι «πράσινοι» έχουν δαπανήσει του κόσμου τα χρήματα.

Ολοένα και περισσότερο αναφέρεται το όνομα του Τζόρνταν Άσερ, που παίζει στην Αυστραλία. Ο παίκτης είναι στην ατζέντα του Αταμάν, που, όμως, θα προτιμούσε κάτι πιο έμπειρο. Σαν τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Να είναι, δηλαδή, ένας παίκτης, που να παίζει και άμυνα, να παλεύει και για τα ριμπάουντ. Το όνομα μάλιστα του Αντετοκούνμπο ακούγεται εν είδει φημολογίας. Ο διεθνής φόργουορντ, όμως, δεν πρόκειται να φύγει τώρα από τους Μπακς. Εχει μονοετές συμβόλαιο και θα το εξαντλήσει. Το καλοκαίρι, που μας έρχεται, είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αλλά τώρα δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Οπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να έχει νέο παίκτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags