Euroleague: Ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο στο Βελιγράδι, η Μακάμπι χρησιμοποιεί την Αλεξάνταρ Νίκολιτς για προσωρινή έδρα έχοντας αποχωρήσει από το Τελ Αβίβ. Ο Όντετ Κάτας είχε για πρώτη φορά μαζί του στην αποστολή, τον Γουέιντ Μπάλντγουϊν, που εμφανίστηκε «κρύος» μετά τον τραυματισμό του. Τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους, 3 ασίστ και 6 λάθη σε 25.25 λεπτά συμμετοχής.

Κορυφαίος της Μακάμπι στο πρώτο ημίχρονο ο Μπόνζι Κόλσον που 7 συνεχόμενους πόντους στο φινάλε του ημιχρόνου (10 συνολικά), έφερε την ομάδα του μπροστά με 2 (46-44). Για την Μπάγερν που ήταν σταθερά μπροστά σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου, όσοι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν από τον Πάμπλο Λάσο, είχαν συνεισφορά στην Βαυαρική επίθεση.

Μάχη δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με το παιχνίδι να κρίνεται στο τέλος με καθοριστικό τον Λορέντσο Μπράουν που χρειάστηκε να κλέψει δύο μπάλες, να πετύχει δύο σερί καλάθια και να φτάσει η Μακάμπι το ρεκόρ της στο 4-2. Ο Μπράουν τελείωσε το ματς με 13 πόντους, 12 πρόσθεσε ο Ριβέρο, 11 ο Μπλάτ και 19 ο πρώτος σκόρερ Μπόνζι Κόλσον. Για τη Μπάγερν που συμπλήρωσε τέσσερις ήττες στην σειρά, πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Έντουαρντς με 17 πόντους, ο Ιμπάκα πρόσθεσε 16 με 7/7 δίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 44-46, 71-63, 93-90