Facebook Pixel Ολυμπιακός: SOS για Ολυμπιακό, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι - "Μαύρα χάλια" ο Γουόκαπ - Αντιδρούν οι Αγγελόπουλοι!
Μπάσκετ
| 2023-11-09 23:49:00

SOS για Ολυμπιακό, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι - "Μαύρα χάλια" ο Γουόκαπ - Αντιδρούν οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll

Η "σφαλιάρα" για τους Πειραιώτες και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ, ακόμα και αν για την ώρα διαφωνεί ο Μπαρτζώκας. Η ήττα από την Μπασκόνια και κυρίως εικόνα στο ΣΕΦ, προβληματίζει πλέον και τη διοίκηση...

Ο Ολυμπιακός για μία ακόμη φορά πέταξε ένα ημίχρονο στον κάλαθο των αχρήστων και γνώρισε μία ήττα εκτός προγράμματος από την Μπασκόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην δεύτερη περίοδο «εξαφανίστηκαν» από το παρκέ, οι Βάσκοι έκαναν επιμέρους σκορ 30-9 και έτσι πραγματοποίησαν σημαντικό βήμα νίκης. Στο δεύτερο ημίχρονο προηγήθηκαν κάποια στιγμή με 18 πόντους και έδειχναν ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα κατάφερναν. Οι Πειραιώτες, όμως, έβγαλαν αντίδραση, που με την εικόνα, που είχαν μέχρι τότε, δεν την περίμενε κανείς. Με πρωταγωνιστή τον Κάνααν έκαναν την ανατροπή, αλλά στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσαν και να την κρατήσουν αυτή την ανατροπή. Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ με το σουτ λίγο πριν από το φινάλε έδωσε μία μεγάλη νίκη στην Μπασκόνια και μία ακόμη μεγάλη σφαλιάρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει πολλά προβλήματα, που φαίνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το βασικότερο πρόβλημα βέβαια είναι ότι έχει τραυματίες αφού ο Μιλουτίνοφ έπαιξε μόλις τρία λεπτά, ενώ δεν έπρεπε να παίξει καθόλου, την ίδια ώρα ο ΜακΚίσικ με τον Σίκμα έμειναν και πάλι στα πιτς.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να παίξει όπως και στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ σχεδόν 37 λεπτά ο Μουσταφά Φαλ και στο τέλος να κουραστεί απολύτως φυσιολογικά, κάνοντας δύο σημαντικά λάθη. Πάνω από 30 λεπτά έπαιξαν και ο Κάνααν με τον Πίτερς και έτσι θα είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό να πορευτεί με τον τρόπο, που θέλει.

Και επιπλέον σε αυτά έχει και τα μαύρα του τα χάλια ο Ουόκαπ. Και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού ο Αμερικάνος γκαρντ έχει τραβήξει μεγάλο κουπί και πλέον του έχει βγει η κούραση. Σήμερα έπαιξε 16 λεπτά, που τόσο συνήθως παίζει σε κάθε ημίχρονο. Δεν έβαλε πόντο, ενώ στα τελευταία λεπτά, που τον έριξε ο Μπαρτζώκας στο παρκέ, δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό.

Θεωρείται πλέον θέμα χρόνου ο Ολυμπιακός να πάει να πάρει έναν παίκτη, αφού τα ματς περνάνε, οι ήττες έρχονται η μία μετά την άλλη και η εικόνα δεν βελτιώνεται. Ο ΜακΚίσικ είναι άγνωστο πότε θα επανέλθει, ο Σίκμα θα ξεκινήσει τρέξιμο, αλλά κι αυτός είναι άγνωστο σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται. Εδώ άλλωστε όταν ήταν υγιής, η εικόνα του δεν ήταν καλή.

Ο Ολυμπιακός όπως και να έχει εκπέμπει SOS και όλοι περιμένουν την αντίδραση της διοίκησης και του προπονητή στο μεταγραφικό κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η… μαχαιριά ΜακΙντάιρ 0.7’’ πριν τη λήξη και γιατί ο Μπαρτζώκας ζήτησε τεχνική ποινή στην τελευταία φάση (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags