Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ομάδα… NBA ο ΠΑΟ, εγγύηση ο Σλούκας - Θύμισε... Ολυμπιακό ο Μήτογλου, άφωνοι με όσα έδειξε ο Ναν!
Μπάσκετ
| 2023-11-10 23:18:00

Ομάδα… NBA ο ΠΑΟ, εγγύηση ο Σλούκας - Θύμισε... Ολυμπιακό ο Μήτογλου, άφωνοι με όσα έδειξε ο Ναν!

του Pick n' Scroll

Οι απαντήσεις του Βιλντόζα και το ντεμπούτο του Αμερικανού. Μπορεί να ήταν άστοχος στα σουτ και σίγουρα να θέλει ακόμα χρόνο, ωστόσο έδειξε από τα πρώτα του λεπτά στα ευρωπαϊκά παρκέ, πως πρόκειται για παίκτη από το κορυφαίο επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός στηρίχτηκε στο επιθετικό του ταλέντο και στους πολλούς παίκτες του, που βγήκαν μπροστά, και πέρασε νικηφόρα από το Βερολίνο. Επικράτησε εύκολα της Αλμπα και έτσι πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για την διαβολοβδομάδα, που έρχεται.

Ο Ντίνος Μήτογλου θύμισε...ΣΕΦ με την εντυπωσιακή του εμφάνιση στη Γερμανία, ενώ ο Σλούκας ήταν εγγύηση και ακόμη περισσότερο ο Γκριγκόνις. Ο Ναν έκανε ντεμπούτο, έδειξε σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά θέλει τον χρόνο του. Σημείωσε 6 πόντους, είχε 0/5 τρίποντα, το βασικότερο είναι ότι έδειξε με τις κινήσεις του πως είναι υψηλής ποιότητας. Αυτό, δηλαδή, που ξέρει όλος ο κόσμος.

Ο εξάστερος μένει να φανεί πλέον ποιον παίκτη θα αποκτήσει για την θέση «3». 

Ο Παναθηναϊκός θύμισε ομάδα ΝΒΑ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς έβαζε το ένα καλάθι μετά το άλλο. Μέχρι ενός σημείου δεν μπορούσε να ξεφύγει του αντιπάλου του, στην τελική ευθεία, όμως, του εικοσαλέπτου κατάφερε να πάρει σημαντική διαφορά. Προηγήθηκε και με 16 πόντους με τον Μπαλτσερόφσκι και τον Βιλντόζα να κάνουν το καλύτερό τους ημίχρονο από τότε, που φόρεσαν την «πράσινη» φανέλα.

Ο Μπαλτσερόφσκι στην άμυνα έχασε κάποιες φάσεις, αλλά στην επίθεση πετούσε φωτιές, κάτι, που ίσχυσε και για τον Βιλντόζα. Και οι δύο μαζί έδωσαν στους «πράσινους» 24 πόντους σε αυτό το διάστημα.

Το ημίχρονο έληξε με 60-47 υπέρ του εξάστερου με τον Τίμαν από πλευράς Αλμπα να είναι πρώτος σκόρερ με 10 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη μέχρι που η Αλμπα αποφάσισε να γυρίσει την άμυνά της σε ζώνη. Αυτό έφερε προβλήματα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν με τους Γερμανούς από την πλευρά τους να βρίσκουν λύσεις από το τρίποντο και να μειώνουν σε 72-63.

Οι «πράσινοι» με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου μπόρεσαν να κάνουν και πάλι διψήφια την διαφορά (82-70) με τον Μήτογλου να είναι πρωταγωνιστής.

Η Αλμπα δεν έλεγε να παρατήσει το παιχνίδι και με Μπράουν και Τόμας έφτασε πολύ κοντά και πιο συγκεκριμένα στο 84-78.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, βρήκε και πάλι τον τρόπο να ξεφύγει με τον πολύτιμο Γκργικόνις να είναι εκείνος, που βγήκε μπροστά. Και κάπως έτσι ήρθε η εύκολη νίκη για τους «πράσινους», που πανηγυρίστηκε πολύ από τους πολλούς φίλους τους, που βρέθηκαν στο Βερολίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανέβηκε ο ΠΑΟ και έπιασε τον Ολυμπιακό - Αυτή είναι η βαθμολογία της Ευρωλίγκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags