Facebook Pixel Μονακό - Βιλερμπάν: Ντιαλό και Τζέιμς έδωσαν τη νίκη στη Μονακό επί της Βιλερμπάν! (Highlights)
Μπάσκετ
| 2023-11-11 00:08:00

Ντιαλό και Τζέιμς έδωσαν τη νίκη στη Μονακό επί της Βιλερμπάν! (Highlights)

Sportdog Team

Η Μονακό πήρε το ντέρμπι της Γαλλίας κόντρα στην ομάδα του Ποτσέκο.

Η περιφερειακή τετράδα των Οκόμπο, Λόιντ, Ντιάλο και Τζέιμς «λύγισαν» την αξιόμαχη Βιλερμπάν του Ποτσέκο.

Η Βιλερμπάν διεκδίκησε στο Μονακό την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και εκτός έδρας μετά το Κάουνας, αλλά οι Μονεγάσκοι καιι συγκεκριμένα ο Άλφα Ντιάλο είχε τα “κλειδιά” της νίκης (80-70). Κορυφαίος σκόρερ των γηπεδούχων, ο πρώην παίκτης του Λαυρίου, υπέγραψε την νίκη της ομάδας του με 21 πόντους, εκ των οποίων οι εφτά τελευταίοι ήταν και οι καθοριστικότεροι για την Μονακό.

Αρχικός αιφνιδιασμός, ισορροπία στη δεύτερη περίοδο και φινάλε με σερί 9-0

Η Βιλερμπάν άρχισε το παιχνίδι με το πόδι “πατημένο στο γκάζι” και στην πρώτη περίοδο, αιφνιδίασε την…μπλαζέ Μονακό που βρέθηκε να “κυνηγά” στο σκορ, από απόσταση 9 πόντων, αλλά η Μονακό αντέδρασε στην 2η περίοδο και κέρδισε το επιμέρους σκορ (27-14), παρά την αστοχία του Μάικ Τζέιμς. Οκόμπο και Ντιάλο επανέφεραν την ισορροπία στο σκορ, αλλά η Βιλερμπάν είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Κάμπαρο και ενώ οι παίκτες του Ποτσέκο υπέπεσαν σε 17 λάθη, ήταν αυτοί που είχαν προβάδισμα 4 πόντων στο τέλος της 3ης περιόδου.

Στο “Μεντεσίν Γκαστόν” του Πριγκιπάτου, οι Μονεγάσκοι χρειάστηκαν μόλις ένα καλό δίλεπτο απόδοσης και στις δυο πλευρές του γηπέδου τους για να “λυγίσουν” την Βιλερμπάν. Μπορεί ο Σκοτ να ισοφάρισε σε 68-68 στο 3’15”, αλλά ακολούθησε τρίποντο του Τζέιμς και εφτά συνεχόμενοι πόντοι του Ντιάλο (77-68) που εξασφάλισε την 5η νίκη της ομάδας του.

Δεκάλεπτα: 14-23, 41-37, 57-61, 80-70

ΠΗΓΗ: NOVASPORTS.GR

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags