Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι' αυτό φώναζε ο Μπαρτζώκας - Η τεχνική ποινή που ζήταγε ο Ολυμπιακός και δόθηκε στην Μπαρτσελόνα (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-11-11 11:36:00

Γι' αυτό φώναζε ο Μπαρτζώκας - Η τεχνική ποινή που ζήταγε ο Ολυμπιακός και δόθηκε στην Μπαρτσελόνα (Vid)

Του Γιώργου Βροντάκη
Γι' αυτό φώναζε ο Μπαρτζώκας - Η τεχνική ποινή που ζήταγε ο Ολυμπιακός και δόθηκε στην Μπαρτσελόνα (Vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε τεχνική ποινή στην τελευταία φάση του αγώνα με την Μπασκόνια, αλλά δεν του δόθηκε και μια μέρα μετά υπήρξε παρόμοια φάση με την Μπαρτσελόνα να δικαιώνεται.

Ο Ολυμπιακός έχασε από τους Βάσκους στο ΣΕΦ με 74-75 και στην τελευταία επαναφορά των ερυθρόλευκων ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε τεχνική ποινή θεωρώντας πως ο Κότσαρ είχε πατήσει τη γραμμή την ώρα που ο Ουόκαπ έψαχνε πάσα.

Τι ζήτησε ο Μπαρτζώκας

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε challenge, αλλά δεν δικαιώθηκε από τους διαιτητές, αφού φαίνεται πως ο σέντερ της Μπασκόνια δεν πατούσε τη γραμμή και δεν του είχε γίνει προειδοποίηση, όπως αναφέρεται στον κανονισμό.

Πάτησε τη γραμμή ο Μίτροβιτς

Μια μέρα αργότερα, η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τον Ερυθρό Αστέρα και οι Σέρβοι μείωσαν σε 83-81 με τρίποντο του Μίλος Τεόντοσιτς 13 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Στην επαναφορά των Καταλανών, ο Λούκα Μίτροβιτς πάτησε τη γραμμή και δέχθηκε τεχνική ποινή με αποτέλεσμα να αποβληθεί με πέντε φάουλ και η Μπάρτσα να έχει δικαίωμα και για μια βολή.

Δείτε τις δύο σχεδόν παρόμοιες φάσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags