Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ούτε Σλούκας ούτε Ναν - Άλλο το μεγαλύτερο… χτύπημα Γιαννακόπουλου - Μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού!
Μπάσκετ
| 2023-11-11 14:00:00

Ούτε Σλούκας ούτε Ναν - Άλλο το μεγαλύτερο… χτύπημα Γιαννακόπουλου - Μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού!

του Νίκου Στεργίου

Πάικτης που κάνει την διαφορά και αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Οι Πράσινοι φέτος κινήθηκαν πολύ δυνατά το καλοκαίρι, ακόμα και τώρα έδωσαν πάρα πολλά χρήματα για να φέρουν τον Κέντρικ Καν, ενώ η μεταγραφή του Σλούκα από το Λιμάνι στο ΟΑΚΑ προκάλεσε... σεισμό. Ωστόσο, η μεγαλύτερη "νίκη" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απέναντι στους αδερφούς Αγγελόποπουλος ήταν άλλη!

Ο Ντίνος Μήτογλου διανύει περίοδο φόρμας, αποδεικνύοντας ότι έχει επιστρέψει στα καλύτερά του, μετά την πολύμηνη απουσία του από τα παρκέ λόγω τιμωρίας για υπόθεση ντόπινγκ. Ο Έλληνας άσος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και αποτελεί έναν από τους κύριους παράγοντες για την αγωνιστική ανάκαμψη του Παναθηναϊκού.

Αυτό από μόνο του δείχνει το πόσο σημαντική κίνηση ήταν για τους Πράσινους η απόφαση να ποντάρουν πάνω στον Μήτογλου και να τα δώσουν όλα για την επιστροφή του. Το Τριφύλλι στήριξε τον 27χρονο άσο σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον ίδιο και τώρα δικαιώνεται.



Μην ξεχνάμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο Μήτογλου "έπαιξε" δυνατά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επιχείρησε να κάνει το... μεγάλο κόλπο με την απόκτηση ενός παίκτη που προέρχεται από τον "αιώνιο" αντίπαλο. Οι ποιοτικοί Έλληνες παίκτες είναι απαραίτητοι για τους δύο "μεγάλους" του ελληνικού μπάσκετ, συνεπώς από τη στιγμή που ο Μήτογλου έγινε διαθέσιμος, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός κυνήγησαν την απόκτησή του. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν επάφές με την πλευρά του διεθνούς παίκτη και μίλησαν μαζί του, εντούτοις  δεν μπόρεσαν να τον πείσουν. Ο Μήτογλου πίστεψε στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και αποφάσισε να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, όπως και ο Παπαπέτρου.

Το περασμένο καλοκαίρι όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στη μεταγραφή του Σλούκα, ενώ πριν λίγες ημέρες οι φίλοι του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν για τη σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Κέντρικ Ναν. Το γεγονός ότι ο Αμερικάνος είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα γιγάντωσε τον ενθουσιασμό, με τη μεταγραφή του πρώην NBAer να... διαφημίζεται ως "αρπαγή" από τους Πειραιώτες.

Η πραγματικότητα είναι πως πριν τις "κλοπές" Σλούκα και Ναν, το πρώτο -και ιδιαιτέρως σημαντικό- χτύπημα του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό ήταν η υπογραφή του Μήτογλου!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Ο Μήτογλου δεν βλέπει κανέναν, αντίδραση Βιλντόζα για... Ναν - Ατελείωτο θράσος, βελούδινη εκτέλεση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags