Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή με τον αντι-Χουάντσο - "Εμπόδιο" για Αντετοκούνμπο, νέο όνομα στη λίστα Αταμάν - Στα ύψη το μπάτζετ!
Μπάσκετ
| 2023-11-11 23:42:00

Ανατροπή με τον αντι-Χουάντσο - "Εμπόδιο" για Αντετοκούνμπο, νέο όνομα στη λίστα Αταμάν - Στα ύψη το μπάτζετ!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή με τον αντι-Χουάντσο - "Εμπόδιο" για Αντετοκούνμπο, νέο όνομα στη λίστα Αταμάν - Στα ύψη το μπάτζετ!

Φουλάρει για μία ακόμα μεταγραφή, ποιος αρέσει σε ΠΑΟ. Οι Πράσινοι ψάχνουν για ένα 3αρι, μέχρι τώρα δεν έχουν βρει τον ιδανικό από την Ευρώπη και έχουν επιστρέψει στη λίστα με τους NBAers. Το Sportdog.gr μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις...
 

Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε χθες το βράδυ στο Βερολίνο, κερδίζοντας άνετα την Αλμπα με τον Ντίνο Μήτογλου να πραγματοποιεί μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση. Οι «πράσινοι» πέρα από το παιχνίδι κέρδισαν και τους Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, οι οποίοι πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση από τότε, που φόρεσαν τα «πράσινα». Ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες του δεν πετάνε από την χαρά τους με όσα έγιναν χθες, γνωρίζοντας ότι ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Τώρα μπροστά τους έχουν μία ευτυχή συγκυρία, καθώς παίζουν τρία παιχνίδια στο γήπεδό τους. Αν κερδίσουν Ζαλγκίρις, Βίρτους Μπολόνια και Βαλένθια στο ΟΑΚΑ, τότε θα έχουν κάνει ένα πολύ καλό βήμα για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Πάντως, πριν από αυτά τα ματς, υπάρχει εκείνο της Κυριακής με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο, που κρύβει πολλές παγίδες. Αλλωστε και πέρυσι και πρόπερσι ο εξάστερος έχασε στην Θεσσαλονίκη από τον Αρη και μάλιστα ο τελευταίος είναι καλύτερος και από πέρυσι και από πρόπερσι.

Από κει και πέρα ο Αταμάν ανιχνεύει την αγορά για να βρει τον παίκτη με τον οποίο θα καλύψει το κενό των τραυματιών Χουάντσο Χερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου. Αν ήταν διαθέσιμος ο Κόλσον της Μακάμπι ή ο Πιέρ της Φενέρ ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε αμέσως να τον πάρει. Η αγορά, όμως, δεν προσφέρει τέτοιες ευκαιρίες. Και οι «πράσινοι» δεν θα πάνε να πάρουν παίκτη απλά για να πουν ότι πήραν.

Αν βρουν μία καλή ευκαιρία στο ΝΒΑ, τότε θα πάνε να την αρπάξουν. Ο Αταμάν κοιτάζει σε όλα τα μέρη της γης, ακόμη και στην Αυστραλία, προκειμένου να βρει αυτό, που ζητάει. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν φεύγει από τους Μπακς τώρα, ο Κάιζερ Γκέιτς, που ήταν παλιότερα στο Ισραήλ θα μπορούσε να είναι μία λύση, το μπάτζετ του Παναθηναϊκού έχει πάει στα ύψη, αλλά επιτρέπει στον προπονητή της ομάδας να κάνει μία ακόμη κίνηση. Και όλα δείχνουν ότι θα την κάνει αργά ή γρήγορα.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Σλούκας ούτε Ναν - Άλλο το μεγαλύτερο… χτύπημα Γιαννακόπουλου - Μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags