Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Νέος Τσαρτσαρής ο Μήτογλου, γι’ αυτό δεν πήγε Ολυμπιακό - Πίεση σε Γκάι, έρχεται μεταγραφή για 2 μήνες"
Μπάσκετ
| 2023-11-12 14:30:00

"Νέος Τσαρτσαρής ο Μήτογλου, γι’ αυτό δεν πήγε Ολυμπιακό - Πίεση σε Γκάι, έρχεται μεταγραφή για 2 μήνες"

του Γιώργου Κτενά
"Νέος Τσαρτσαρής ο Μήτογλου, γι’ αυτό δεν πήγε Ολυμπιακό - Πίεση σε Γκάι, έρχεται μεταγραφή για 2 μήνες"

Τι θα προσφέρει ο Ναν και οι αλλαγές στο πράσινο ρόστερ. Ο Εργκίν Αταμάν δουλεύει ακόμα για τον... νέο Παναθηναϊκό, περιμένει έναν παίκτη για να καλύψει το πρόβλημα στη θέση "3", ενώ παράλληλα προσπαθεί να εντάξει στο πλάνο και τον Αμερικανό σταρ.

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός στη δύσκολη έδρα τής Άλμπας Βερολίνου, στο ντεμπούτο τού Κέντρικ Ναν με την πράσινη φανέλα. Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετικός, αποδεικνύοντας πόσο έλειπε από το Τριφύλλι στις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν.

Η δημοσιογράφος Βαρβάρα Φανίδη, που παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ των Πράσινων, σχολίασε το παιχνίδι αλλά και το ντεμπούτο του Ναν, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία τού Μητογλου που το περασμένο καλοκαίρι τον ήθελε και ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του.

"Για αυτό κέρδισε στο Βερολίνο - Είχε τρακ ο Ναν - Αυτά θα δώσει στον Παναθηναϊκό"

"Ήταν η πρώτη φορά φέτος που πέτυχε εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα, είχε πολύ καλά στάνταρ στο πρώτο ημίχρονο του ματς και αυτό ήταν το καίριο σημείο που έκανε άνετη τη νίκη. Υπήρχε επιθετική ικανότητα η οποία μετουσιώθηκε στη νίκη. Βέβαια κι η Άλμπα είναι πιο αδύναμη σε σχέση με πέρυσι", ανέφερε αρχικά η καλή συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για το ντεμπούτο του Ναν:

"Αναμενόμενο ήταν να παίξει, έβαλε και κάποιους πόντους, αλλά ουσιαστικά δεν ξέρει καν τους συμπαίκτες του. Είχε τρακ, αλλά ήταν θετικό ντεμπούτο γιατί δεν φοβήθηκε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του στην Ευρώπη, περιμένουμε στα επόμενα ματς που έρχονται να δούμε τι θα πράξει στο παρκέ".

Τι περιμένουμε να δώσει ο Ναν στον Παναθηναϊκό;

"Περιμένουμε σκοράρισμα (γιατί αυτό λείπει), κίνηση και πιεστικά πράγματα στην οργάνωση. Το πρώτο δείγμα είναι θετικό αλλά είναι νωρίς για να κρίνουμε. Ουσιαστικά βάζει στον Γκάι πίεση, παίζουν στην ίδια θέση και θα του δώσει έξτρα πουσάρισμα, παρότι ο Γκάι είναι καλός στα τελευταία ματς. Θα δώσει έξτρα λύσεις στον Αταμάν".

"Άλλος παίκτης ο Μήτογλου - Έπαιξε για Ολυμπιακό το καλοκαίρι - Αυτόν τον παίκτη θα φέρει"

Ένα σχόλιο για την εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου;

"Ήταν ο παίκτης που έλειπε στα πρώτα ματς του Παναθηναϊκού. Έχει δείξει για ποιον λόγο επέστρεψε, με τον Παναθηναϊκό να τον στηρίζει μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε. Άλλος τελείως παίκτης σε σχέση με την πρώτη του θητεία, παίζει σε όλο το παρκέ, δεν κάνει λάθη κ.λπ. Είναι ο παίκτης που ήθελε ο Αταμάν στα πρώτα παιχνίδια, του έλειπε, και το πλήρωσε με τον Ολυμπιακό σε Σούπερ Καπ και Ευρωλίγκα". 

Θα μπορούσε να ήταν παίκτης τού Ολυμπιακού ο Μήτογλου;

"Είχε ακουστεί το ενδιαφέρον αλλά είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, τον είχε αναδείξει, του είχε δώσε πουσάρισμα, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας. Έχει τα στοιχεία  για να γίνει ο νέος Τσαρτσαρής και πιστεύω ότι θα γίνει".

Τέλος, τι να περιμένουμε στο κομμάτι της ενίσχυσης;

"Πλέον λόγω του τραυματισμού τού Χουάντσο ψάχνει παίκτη για 2 μήνες στη θέση των Χουάντσο και Παπαπέτρου. Ο μοναδικος που υπάρχει είναι ο Γκριγκόνις αλλά δεν μπορεί να παίξει στρέτσινγκ άμυνα. Θέλει παίκτη που να είναι μπακ απ. Ο Καλαϊτζάκης είναι τίμιος αλλά δεν μπορεί να παίξει στο επίπεδο της Ευρωλίγκας ακόμα. Οπότε θα έρθει κάποιος με συμβόλαιο για 2 μήνες ή που θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα γίνει αναπληρωματικός".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Σλούκας ούτε Ναν - Άλλο το μεγαλύτερο… χτύπημα Γιαννακόπουλου - Μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags