Facebook Pixel Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπόλντγουιν: Το δίδυμο της Μακάμπι που τρομάζει (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-13 13:26:00

Το δίδυμο που τρομάζει: Οι δύο "Μπ" που θυμίζουν Μίσιτς - Λάρκιν και δεν τους έχει ο Αταμάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Λορέντζο Μπράουν και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν συνθέτουν ένα εκρηκτικό δίδυμο στα γκαρντ με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τρόπους να τους κόψει.

Η διαβολοβδομάδα της Euroleague ξεκινάει με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ουδέτερο Βελιγράδι τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τους Ισραηλινούς να βλέπουν τον Γουέιντ Μπόλντγουιν να επιστρέφει στη δράση, μόλις πριν από μια εβδομάδα.

Πριν από οκτώ μήνες, ο γκαρντ της Μακάμπι και πρώην του Ολυμπιακού, Γουέιντ Μπόλντγουιν έγινε πρωτοσέλιδο δηλώνοντας ευθαρσώς ότι η συνεργασία του με τον Λορέντζο Μπράουν αποτέλεσε τον καλύτερο συνδυασμό γκαρντ στην Ευρωλίγκα.

Γνωρίζονται με κλειστά μάτια

Οι δύο τους, έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι μαζί φέτος πριν από μερικές μέρες στη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου. Όπως θα περίμενε κανείς από έναν παίκτη που έχει λείψει καιρό, ο Αμερικανός άσος δεν ήταν και στα καλύτερα του, αλλά πέτυχε 12 πόντους, μοίρασε 3 ασίστ, μάζεψε 2 ριμπάουντ και έκανε 2 κλεψίματα σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Ο έτερος γκαρντ, ο Λορέντζο Μπράουν σημείωσε 13 πόντους, μοίρασε 7 ασίστ και έκανε τρία κλεψίματα βοηθώντας τον σύλλογο του Τελ Αβίβ να φτάσει στο 4-2. Ο διεθνής με την Εθνική Ισπανίας έχει φέτος μέσο όρο 15,7 πόντους, 8,5 ασίστ, 1,7 κλέψιμο και 1,5 ριμπάουντ.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα εξαιρετικό δίδυμο που γνωρίζετε με κλειστά ματιά από την περσινή σεζόν και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags