Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Ξεκάθαρος ο Σφαιρόπουλος για Ολυμπιακό - "Μπορεί να μην είχαν καλά αποτελέσματα..."
Μπάσκετ
| 2023-11-15 16:40:00

Ξεκάθαρος ο Σφαιρόπουλος για Ολυμπιακό - "Μπορεί να μην είχαν καλά αποτελέσματα..."

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Σφαιρόπουλος για Ολυμπιακό - "Μπορεί να μην είχαν καλά αποτελέσματα..."

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για το επερχόμενο απαιτητικό παιχνίδι (16/11, 21:15), όπου θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για την ποιότητα των Ερυθρολεύκων, παρά το γεγονός ότι είχαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, της οποίας τις αρετές γνωρίζουμε, αφού ήταν στον τελικό της περασμένης περιόδου. Μπορεί τελευταία να μην είχαν καλά αποτελέσματα, αλλά διαθέτουν τεράστια ποιότητα και μπορούν να παίξουν πολύ καλά. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τη μάχη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που δεν υπολογίζει στους Χάνγκα, Νέιπιερ, Λάζιτς και Σιμόνοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος γκαρντ της ομάδας Γιάγκο Ντος Σάντος είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα στην έδρα του, καλούς φιλάθλους και μια δυνατή ομάδα, αλλά θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ, η προσπάθεια που καταβάλλουμε είναι μεγάλη, αλλά πιστεύω ότι όπως χθες (σ.σ. στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε), κλειδί είναι η άμυνα και η επίθεση έρχεται μόνη της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Με... κρουαζιέρα δεν θα κέρδιζε τίποτα - Κλείνει ο κύκλος του Γουόκαπ, ξεπερνά τους αριθμούς ο Σίκμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags