Facebook Pixel Νεμάνια Νέντοβιτς: Βγάζει το καπέλο στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Νέντοβιτς - ’’Η ομάδα πετάει με τη βοήθειά τους’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-16 20:08:00

Βγάζει το καπέλο στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Νέντοβιτς - ’’Η ομάδα πετάει με τη βοήθειά τους’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Σέρβος που είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό μίλησε για την ''καυτή'' ατμόσφαιρα του ΣΕΦ.

Ο Ερυθρός Αστέρας κοντράρεται με τον Ολυμπιακό απόψε (16/11, 21:15) στο ΣΕΦ και θέλει την 5η σερί νίκη του κόντρα στους φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σχολίασε την κρίσιμη αναμέτρηση και υποκλίθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει κερδίσει τέσσερις σερί φορές τον Ολυμπιακό:

«Ναι, την προηγούμενη χρονιά τους νικήσαμε δυο φορές. Εδώ παίξαμε πολύ καλά, παρόλο που μέχρι τελευταία στιγμή ήταν ντέρμπι, έτσι και σήμερα περιμένω κάτι παρόμοιο. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είναι πολύ καιρό μαζί, γνωρίζουν καλά τον ρολό τους, έχουν πολλά προβλήματα με τραυματισμούς όπως και εμείς. 

Νομίζω ότι έχουμε ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα αλλά αυτό εξαρτάται και από εμάς πως θα μπούμε στο παιχνίδι και πως θα παίξουμε. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού παίζουν μεγάλο ρολό, η ομάδα πετάει με την βοήθεια τους».

Για το «κλειδί» για την νίκη επί του Ολυμπιακού: 

«Νομίζω ότι πρέπει να ελέγξουμε τις επιθέσεις τους. Το τελευταίο δεκάλεπτο μετράει, εάν παίξουμε καλά μέχρι τότε, έχουμε πιθανότητες για τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags