Facebook Pixel Μάριο Xεζόνια: Ενοχλημένος στη Ρεάλ ο Χεζόνια: Τα tweets για Παναθηναϊκό και η ατάκα Γιαννακόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-19 09:36:00

Ενοχλημένος στη Ρεάλ ο Χεζόνια: Τα tweets για Παναθηναϊκό και η ατάκα Γιαννακόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;

Ο Μάριο Χεζόνια δεν φαίνεται να περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής του στην Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται να είναι ενοχλημένος από τον προπονητή, Τσους Ματέο, έχοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Η ισπανική ομάδα είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις τρέχοντας ρεκόρ 19-0, αλλά ο Super Mario, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει την καλύτερη άποψη για τον προπονητή του και στο παιχνίδι με τη Μονακό δημιουργήθηκε πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας.

Η ενόχληση με τον προπονητή και τα tweets για Παναθηναϊκό

Ο Μαρίο Χεζόνια απέναντι στους Μονεγάσκους αγωνίστηκε για 11 λεπτά και έμεινε άποντος, αλλά μάζεψε 3 ριμπάουντ και στην στατιστική κατηγορία +/- ήταν στο -21! Ο Κροάτης φόργουορντ ενοχλήθηκε από τον Τσους Ματέο που τον έκανε αλλαγή και στη συνέχεια θα μπορούσε να αγωνιστεί που η Ρεάλ είχε πάρει μεγάλη διαφορά.

Η ενόχληση του Χεζόνια προκάλεσε συναγερμό στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον διεθνή άσο να μην έχει σταματήσει να ποστάρει για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, μετά τη νίκη του τριφυλλιού πόσταρε στο twitter για το «καμίνι» του ΟΑΚΑ και έκανε retweet το ποστ με τους οπαδούς των πρασίνων στο κατάμεστο κλειστό κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags