Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεγάλη επένδυση Αγγελόπουλων - Έτοιμο Plan b για Πετρούσεφ - Έκπληξη με Έλληνα γκαρντ στον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2023-11-18 21:11:00

Μεγάλη επένδυση Αγγελόπουλων - Έτοιμο Plan b για Πετρούσεφ - Έκπληξη με Έλληνα γκαρντ στον Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Μεγάλη επένδυση Αγγελόπουλων - Έτοιμο Plan b για Πετρούσεφ - Έκπληξη με Έλληνα γκαρντ στον Ολυμπιακό!

"Τρέχει" την υπόθεση ο Ραζνάτοβιτς, δύο νέα ονόματα στη λίστα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να φέρει δύο ακόμα παίκτες στο ΣΕΦ και η διοίκηση να ρίξει χρήμα στην αγορά. Ποιος παίκτης είναι η εναλλακτική του Σέρβου NBAer και ο Ευρωλιγκάτος κοντός.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε τελικά να βγει δυναμικά στην αγορά, καθώς βλέπει ότι τα προβλήματα τραυματισμών του είναι συνεχόμενα και ο δρόμος μέχρι το τέλος της σεζόν είναι μακρύς.

Ετσι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ πάει να πάρει δύο παίκτες, έναν γκαρντ και έναν ψηλό. Για την θέση του πάουερ-φόργουορντ ο μεγάλος του στόχος είναι ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος ανήκει στους Σακραμέντο Κινγκς. Ο Σέρβος παίκτης δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία των Κινγκς, αν και υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς στους ψηλούς για την ομάδα του Σακραμέντο. Ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, βρίσκεται εδώ και μέρες στις ΗΠΑ και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Αν δεν προχωρήσει του Πετρούσεφ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εναλλακτικό πλάνο και μέσα σε αυτό είναι και ο Κάιλ Αλεξάντερ, που ανήκει στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Μπαρτζώκας θέλει έμπειρο παίκτη, ψηλό, που να έχει εμπειρία από την Ευρώπη και ο Αλεξάντερ είναι σε αυτή την κατηγορία καθώς εδώ και χρόνια αγωνίζεται στα μέρη μας. Και έχει αντιμετωπίσει κάποιες φορές με επιτυχία παίκτες, όπως ο Ταβάρες, καθώς αγωνιζόταν στην Ισπανία με την Βαλένθια και την Φουενλαμπράντα.

 

Για τη θέση του πλέι-μέικερ κυκλοφόρησε ήδη το όνομα του Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος είναι στην πόρτα της εξόδου από την Αρμάνι. Ο Πάνγκος, όμως, αν αποκτηθεί, δεν παίζει άμεσα στην Ευρωλίγκα, καθώς υπάρχει σχετικός κανονισμός. Είναι ένας παίκτης με υψηλή ποιότητα, που, όμως, δεν ταίριαξε στην ιταλική ομάδα με τον Ετόρε Μεσίνα και έτσι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει.

Για την θέση του πλέι-μέικερ, ακούγεται και το όνομα του Ναζ Μήτρου-Λονγκ της Ζαλγκίρις, που μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει πάρει ελληνικό διαβατήριο. Ο Μήτρου-Λονγκ δεν κάνει τίποτα σπουδαίο στην λιθουανική ομάδα, αλλά με ελληνικό διαβατήριο θα είναι μία σπέσιαλ λύση για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο για αυτό καθ’ αυτό το αγωνιστικό κομμάτι.

Οι Πειραιώτες τρέχουν πολύ γρήγορα τις εξελίξεις, καθώς δεν θέλουν να χαθεί κι άλλο πολύτιμο έδαφος, ενώ την ίδια ώρα το ταμείο τους είναι πλούσιο και αναμένεται να δαπανηθούν πολλά χρήματα, ώστε η ομάδα να δυναμώσει και να προσπαθήσει με αξιώσεις να πάει και πάλι στο φάιναλ-φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό: Αυτό τον γκαρντ θέλει ο Μπαρτζώκας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags