Η Εφές βρίσκεται σε περίοδο μετάβασης, καθώς έχασε τον τεράστιο Βασίλιε Μίτσιτς που επέλεξε το ΝΒΑ και ο κόουτς Εργκίν Αταμάν διάλεξε τον Παναθηναϊκό ως νέο σταθμό στη σπουδαία καριέρα του. Ο παίκτης στον οποίο βασίζεται δεν είναι άλλος από τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος μέχρι τώρα την έχει πάρει από το χέρι και μετράει 14,5 πόντους κατά μέσο όρο ανά αναμέτρηση. Ο Τούρκος σταρ, όμως, τραυματίστηκε και η κατάστασή του δε μοιάζει να είναι καλή.

Συγκεκριμένα, ο Λάρκιν αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα στο δάχτυλό του και ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας αποκαλύπτουν ότι το σενάριο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες! Αυτό που φαντάζει σχεδόν βέβαιο είναι πως ο εξαιρετικός γκαρντ δε θα ξανασμίξει, αν και ως αντίπαλος, με τον Αταμάν καθώς το ρεαλιστικότερο σενάριο είναι πως δε θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Κερέμ Γιλμάζ τόνισε πως όχι μόνο θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα ο Λάρκιν, αλλά και ότι η ομάδα του έχει ήδη βγει στην αγορά ώστε να βρει τον προσωρινό αντικαταστάτη του. Ο ίδιος ρεπόρτερ ανέφερε πως αυτός ίσως είναι ο Κάιλ Όλμαν από την Νταρουσάφακα!