Facebook Pixel Βαλένθια: Κρις Τζόουνς και Μπράντον Ντέιβις θέλουν να αποδράσουν από το ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-23 12:52:00

Το Α και το Ω της Βαλένθια: Κρις Τζόουνς και Μπράντον Ντέιβις θέλουν να αποδράσουν από το ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Euroleague με τους Ισπανούς να περιμένουν πολλά από τους Κρις Τζόουνς και Μπράντον Ντέιβις.

Ο γκαρντ Κρις Τζόουνς πέρασε από επτά χώρες μέσα σε οκτώ χρόνια για να κυνηγήσει τα μπασκετικά του όνειρα και πλέον έχει εγκατασταθεί στη Βαλένθια και αποτελεί τον μαέστρο της ισπανικής ομάδας. Ο πολιτογραφημένος Αρμένιος είναι το Α και το Ω της Βαλένθια και μαζί με τον Μπράντον Ντέιβις αποτελούν το δίδυμο που μπορεί να κάνει ζημιά.

Ο ύψους 1,88 μέτρα πόιντ γκαρντ έχει απουσιάσει από ένα ματς φέτος στην Euroleague και μετράει 11,9 πόντους, 4.2 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα, ενώ ο φόργουορντ - σέντερ, Μπράντον Ντέιβις είναι πολύ καλός τόσο μέσα στο ζωγραφιστό, όσο και εκτός.

Ο Αμερικανός άσος δεν έχει λείψει από κανέναν αγώνα της Βαλένθια στη διοργάνωση και έχει μέσο όρο 11,2 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ. Πάντως, είναι περισσότερο παίκτης ψυχολογίας και θα έχει πολύ δύσκολο έργο απόψε απέναντι στον Μήτογλου και τον Λεσόρ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags