Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τάιλερ Ντόρσεϊ: "Ταραχή στον πάγκο του ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Βιλντόσα ή Γκάι θα... θυσιαστούν - Κίνηση για Ναν το καλοκαίρι"!
Μπάσκετ
| 2023-11-23 12:05:00

"Ταραχή στον πάγκο του ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Βιλντόσα ή Γκάι θα... θυσιαστούν - Κίνηση για Ναν το καλοκαίρι"!

του Γιώργου Κτενά

"Γεννημένος σκόρερ, δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Αταμάν"! Οι... αναταραχές στην Τουρκία με τον άσο της Φενέρ, έφεραν ξανά στο προσκήνιο το ονομα του για το Τριφύλλι. Ο Νίκος Λινάρδος μιλάει στο Sportdog.gr για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, αλλά και τις αλλαγές στο πράσινο ρόστερ.

Μια αναπάντεχη είδηση από την Τουρκία, που έχει ξεσηκώσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, συνδέει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ με τους Πράσινους από τη στιγμή που ο 27χρονος γκαρντ δεν θέλει να μείνει στη Φενέρ.

Γιατί το φλερτ τού Τριφυλλιού με τον Έλληνα άσο είναι παλιό, δεν έχει ξεχαστεί, και από τη στιγμή που μπορεί σε λίγο καιρό να είναι ελεύθερος, έχουν διακινηθεί ήδη σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ασχολείται άμεσα με την περίπτωσή του - Αν, τελικά, μείνει ελεύθερος.

Μπορεί να βρει χώρο, τώρα, στο ρόστερ τού Παναθηναϊκού ο Ντόρσεϊ; Τι θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι αν ο Κέντρικ Ναν αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης και η ομάδα τού Αταμάν έχει πετύχει τους στόχους της; Ποια είναι τα στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του ο Ντόρσεϊ και μπορούν να φανούν χρήσιμα στους Πράσινους και τι πρέπει να προσέξει στο παιχνίδι του;

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Λινάρδο, παλαίμαχο διεθνή άσο και προπονητή, που ξέρει άριστα την Ευρωλίγκα και τους παίκτες που συμμετέχουν σε αυτή, για να μας δώσει τις απαντήσεις. 

"Ταραχή στον πάγκο τού ΠΑΟ τώρα ο Ντόρσεϊ - Δεν σε αφήνει ασυγκίνητο - Γεννημένος σκόρερ, γρήγορα πόδια αν θέλει να παίξει άμυνα"

Πώς σχολιάζετε το σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να ασχολείται ακόμα και τώρα με τον Ντόρσεϊ, αν μείνει ελεύθερος από τη Φενέρ;

"Ο Παναθηναϊκός στην περιφέρειά του έχει παίκτες, αν προσθέσει τώρα τον Ντόρσεϊ θα φέρει ταραχή στον πάγκο, ανακατάταξη στον χρόνο συμμετοχής. Δεν ξέρω αν ευσταθούν όλα αυτά. Την επόμενη χρονιά, εφόσον γίνει το ταμείο τού Παναθηναϊκού το καλοκαίρι, ένας παίκτης αυτού του επιπέδου προφανώς δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητη την ομάδα. Αλλά τώρα το θεωρώ δύσκολο να υπάρξει κάτι".

Ποια είναι τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

"Είναι γεννημένος σκόρερ, του αρέσει να σκοράρει, αν βρεθεί στη μέρα του μπορεί να σκορπίσει οποιαδήποτε ομάδα. Ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει τρέξιμο και πολύ καλή ανάπτυξη στον αιφνιδιασμό, έχει γρήγορα πόδια αν θέλει να παίξει καλή άμυνα. Αλλά θέλει κατευθυνση και ηρεμία στις κρίσιμες φάσεις".

"Στη θέση τού Βιλντόζα ή του Γκάι - Θυσιάζεται παίκτης για Ντόρσεϊ - Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Ναν ο Παναθηναϊκός αν..."

Θα ταίριαζε στον Παναθηναϊκό; Για παράδειγμα στη θέση του Βιλντόζα;

"Ο Βιλντόζα είναι δημιουργός, ίσως μπορεί να ταίριαζε στη θέση του ή στη θέση του Γκάι. Σίγουρα θυσιάζεται ένας παίκτη για να πάρει τον Ντόρσεϊ".

Στη θέση του Ναν; Με δεδομένο ότι είναι δύσκολο να συνεχίσει στην Ευρώπη.

"Αν ο Ναν βγάζει μάτια, ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήτρου-Λονγκ λόγω... Σλούκα - Σκάει νέα μεγάλη μεταγραφή Αγγελόπουλων - Από Euroleague ο αντι-Πετρούσεφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags