Άλμπα Βερολίνου: Συνέντευξη στο basketnews έδωσαν οι Γκαμπριέλε Πρότσιντα και Ματέο Σπανιόλο, οι δύο Ιταλοί παίκτες της γερμανικής ομάδας, που αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στον Παναθηναϊκό και στα όσα έχει προσφέρει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

«Ο Διαμαντίδης ήταν ένας από τους παίκτες που παρακολουθούσα συχνά. Συνήθιζα να παρακολουθώ το ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα. Η αλήθεια είναι ότι βλέπω κάποια βίντεο από τα ελληνικά ντέρμπι και την ατμόσφαιρα εκεί. Κάποτε έψαξα για οπαδούς του ΠΑΟ που ήταν διάσημοι. Είδα τον θόρυβο που έκαναν», είπε συγκεκριμένα ο Πρότσιντα.

«Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι απίστευτη. Το μπάσκετ είναι πραγματικά τα πάντα γι' αυτούς. Αυτό ωθεί τον σύλλογο και τους παίκτες να δώσουν ακόμα περισσότερα. Όταν έχεις έναν συγκεκριμένο τύπο οπαδών, σε βοηθάει στο γήπεδο και σου δίνει πολύ όρεξη. Ήταν πολύ όμορφο το μπάσκετ που έπαιζε ο Παναθηναϊκός AKTOR στην ακμή του, και μου άρεσε πολύ. Φέτος, υπέγραψαν τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος είναι ένας παίκτης που πάντα θαύμαζα προσωπικά», ανέφερε αναλυτικά ο έτερος Ιταλός της Άλμπα Βερολίνου, Ματέο Σπανιόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ταραχή στον πάγκο του ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Βιλντόσα ή Γκάι θα... θυσιαστούν - Κίνηση για Ναν το καλοκαίρι"!