Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Σλούκας απάντησε για το ηγέτης: «Λένε όλοι πως είμαι ο αρχηγός της ομάδας. Εγώ τι θέλω;» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-24 09:57:00

Ο Σλούκας απάντησε για το ηγέτης: «Λένε όλοι πως είμαι ο αρχηγός της ομάδας. Εγώ τι θέλω;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Κώστας Σλούκας οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ και αναφέρθηκε στην... ταμπέλα που τον ακολουθεί.

Με 12 πόντους και 9 ασίστ ο Σλούκας βοήθησε τους πράσινους να επικρατήσουν με 90-73 επί της Βαλένθια στην Αθήνα και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το «ηγέτης» που τον χαρακτηρίζουν.

«Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες. Δηλαδή λένε ηγέτης και αυτά. Χρόνια με ακολουθεί αυτό, λες και εγώ θέλω να με λένε όλοι πως είμαι ο ηγέτης και ο αρχηγός της ομάδας. Εγώ τι θέλω; Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια κίνηση μαζί μου, και εγώ ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ εδώ για να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο. Γνωρίζω τις δυνατότητες μου, ο Παναθηναϊκός γνωρίζει τις δυνατότητες που μπορώ να προσφέρω, ο κόουτς με εμπιστεύεται και από εκεί και πέρα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Κάποιες φορές θα παίζω καλά και κάποιες όχι. Πίστεψε όμως παίζω με την καρδιά μου», ανέφερε ο Έλληνας γκαρντ.

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags