Facebook Pixel Τάιλερ Ντόρσεϊ: "Ψήνονται" εξελίξεις για Ντόρσεϊ - Τι έγινε χθες στο ματς της Φενέρ - Όλο και... πλησιάζει ο ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-11-24 10:28:00

"Ψήνονται" εξελίξεις για Ντόρσεϊ - Τι έγινε χθες στο ματς της Φενέρ - Όλο και... πλησιάζει ο ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου

Αυτό που έγινε στο χθεσινό ματς της Φενέρμπαχτσε με την Βίρτους Μπολόνια ίσως είναι προάγγελος εξελίξεων για τον διεθνή Έλληνα γκαρντ.

Στον "αέρα" φαίνεται ότι είναι το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Φενέρμπαχτσε, καθώς ύστερα από το προχθεσινό ρεπορτάζ των Τούρκων που έλεγε ότι σκέφτεται να φύγει, χθες σημειώθηκε ακόμη μία εξέλιξη που ίσως να "δείχνει" αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, στην χθεσινή ήττα της Φενέρ από την Βίρτους με 87-79 ο Ντόρσεϊ δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο, παρότι βρισκόταν κανονικά στον πάγκο της τουρκικής ομάδας και ήταν μάλιστα δηλωμένος στην δωδεκάδα από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η Φενέρ ήταν πολύ άστοχη από την γραμμή του τριπόντου, έχοντας 5/24, αλλά ακόμα κι έτσι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Ντόρσεϊ, ενώ και στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με την Μανίσα, ο 27χρονος έπαιξε μόλις 11 λεπτά, παρότι δεν ήταν διαθέσιμοι οι Καλάθης και Γκούντουριτς.

Στη δεύτερή του χρονιά με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, ο Ντόρσεϊ έχει αγωνιστεί σε επτά ματς, έχοντας κατά μέσο όρο 10,4 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 2 ασίστ, σε 22:35’’ λεπτά συμμετοχής.

Αυτή η εξέλιξη έχει "θορυβήσει", ήδη, τον Παναθηναϊκό, που θα ήθελε τον Ντόρσεϊ στο ρόστερ του, ενώ θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι είχε έρθει σε συμφωνία μαζί του, ωστόσο τότε η Φενέρμπαχτσε παρουσιάστηκε ανένδοτη και δεν τον άφησε να "λύσει" το συμβόλαιό του.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ταραχή στον πάγκο του ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Βιλντόσα ή Γκάι θα... θυσιαστούν - Κίνηση για Ναν το καλοκαίρι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags