Ο Παναθηναϊκός πάει από επικράτηση σε επικράτηση και αυτό πιστώνεται εν πολλοίς στο δίδυμο Σλούκα - Μήτογλου. Ο τελευταίος μίλησε μετά το 90-73 με τη Βαλένθια και ανέφερε πως έχει σύνδεση με τον αρχηγό του Τριφυλλιού. Παράλληλα, στάθηκε στην ποιότητα του συνόλου και έθεσε τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα "amerikanos24":

Για την μέχρι τώρα πορεία του «τριφυλλιού» και το αν είναι ευχαριστημένος: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι πρόοδο και καλύτερη εικόνα κάθε φορά. Χαλαρώσαμε λίγο στο τέλος ενώ είχαμε μια μεγάλη διαφορά. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο ήταν μεγαλύτερη διαφορά, αλλά η  Βαλένθια επανήλθε. Το πήραμε το παιχνίδι πάλι πιο σοβαρά. Αυτό είναι το κακό, δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Μαθαίνουμε κάτι καινούργιο γι αυτό το παιχνίδι. Κλείσαμε πολύ δυνατά. Χαίρομαι πάρα πολύ. Η Βαλένθια είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πολύ σκληρή και είναι πάρα πολύ δύσκολο να την κερδίσεις. Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα να συνεχίσουμε έτσι».

Για τους πέντε διψήφιους κόντρα στη Βαλένθια και τις... πολλαπλές απειλές της ομάδας του Εργκίν Αταμάν: «Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί σημαίνει ότι μπορούμε να σκοράρουμε από κάθε θέση. Είμαστε απειλή, έχουμε καλούς παίκτες, μπορούμε να ανοίξουμε το γήπεδο, να χτυπήσουμε και μέσα. Δεν χρειάζεται τώρα να πω για την ποιότητα των παικτών που έχουμε. Είναι όλοι εξαιρετικοί παίχτες. Το είπες και μόνος σου. Ο σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε και όλοι οι παίκτες να να βάζουν κάτι στην ομάδα για να κερδίζουμε».

Για τον Κώστα Σλούκα και τη συνεργασία τους: «Με τον Κώστα καλώς, κακώς έχουμε μια παραπάνω επαφή και χημεία καλύτερη να το πω γιατί είναι και Έλληνας. Και γιατί όταν θέλω να του πω κάτι μέσα στο παιχνίδι νιώθω ή νιώθει και ο ίδιος ότι θέλει να μου πει ή να του πω. Το συζητάμε εκείνη την ώρα και το βρίσκουμε. Είναι το connection του ενός παίκτη με τον άλλον. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι «η χαρά του ψηλού», να το πω έτσι. Είναι πολύ καλός να σε βρίσκει ελεύθερο και σε πολύ καλό τάιμινγκ, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έχω ένα πολύ έμπειρο παίχτη και πολύ καλό παίκτη δίπλα μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Ο Αταμάν έχει λύσει όλα τα προβλήματα, ο ΠΑΟ παίζει σαν ομάδα 8αδας - Δείτε τι έκανε με Σλούκα-Βιλντόσα!