Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το είπε και το έκανε ο Γιαννακόπουλος - Αυτό είναι το τεράστιο μπάτζετ του ΠΑΟ - "Τελεσίγραφο" σε δύο παίκτες
Μπάσκετ
| 2023-11-27 22:53:00

Το είπε και το έκανε ο Γιαννακόπουλος - Αυτό είναι το τεράστιο μπάτζετ του ΠΑΟ - "Τελεσίγραφο" σε δύο παίκτες

του Pick n' Scroll
Το είπε και το έκανε ο Γιαννακόπουλος - Αυτό είναι το τεράστιο μπάτζετ του ΠΑΟ - "Τελεσίγραφο" σε δύο παίκτες

Η ανατροπή με Χουάντσο και η επόμενη μεταγραφή. Η διοίκηση έκανε τα πάντα για να φτιάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ και ο Αταμάν καλείται να πάρει την τελευταία του απόφαση. Ποιον παίκτη θα αντικαταστήσει, πότε και γιατί;

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ο Παναθηναϊκός προς το παρόν δεν έχει λόγο να κάνει κίνηση αφού είναι πλήρης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη, δίνοντας 2 εκ. δολάρια για να φέρει από την Αμερική και το ΝΒΑ τον Κέντρικ Ναν. Πλέον το μπάτζετ του εξάστερου έχει ξεπεράσει τα 25 εκ. ευρώ και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες, που υπήρχαν.

Παράλληλα πείστηκαν και οι πιο άπιστοι, που τον προηγούμενο χειμώνα αναφερόταν ότι ο Γιαννακόπουλος θα κάνει μεγάλες κινήσεις το καλοκαίρι και αυτοί κράταγαν μικρό καλάθι. Πλέον δεν υφίσταται κάτι τέτοιο με το αφεντικό του Παναθηναϊκού να τα δίνει όλα για να ξαναδεί την αγαπημένη του ομάδα στην κορυφή.

Το ότι δεν κάνει τώρα κίνηση το «τριφύλλι», δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει σε ένα ή δύο μήνες. Η περιφέρεια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν είναι πανίσχυρη και θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή όταν επιστρέψει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Η ομάδα γενικώς θα γίνει πιο δυνατή, όταν γυρίσει και ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, κάτι, που δεν θα αργήσει να συμβεί.

Όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ο Δεκέμβρης, που μπαίνει σε λίγες μέρες, θα δείξει πολλά για την επόμενη μέρα της ομάδας. Και πιο συγκεκριμένα για την φροντ-λάιν του Παναθηναϊκού. Ο Λεσόρ κάνει αυτό, που περιμένει όλος ο κόσμος, αλλά οι Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο είναι πολύ πίσω. Ο εξάστερος θέλει να πάει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας και με αυτούς τους μπακ-απ σέντερ, όπως είναι τώρα, θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Αν, λοιπόν, τον Δεκέμβρη Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο δεν εμφανίσουν ουσιαστική βελτίωση, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση στους ψηλούς. Να πάρει, δηλαδή, ένα ικανοποιητικό μπακ-απ του Λεσόρ. Δεν θα είναι δύσκολο να το βρει, καθώς πολλά λεφτά διαθέτει και πάντα υπάρχουν ποιοτικές λύσεις. Είτε από το ΝΒΑ, είτε από την Ευρώπη, ο παίκτης θα βρεθεί. Μόνο, που πρέπει μέσα στον Δεκέμβρη να διαπιστωθεί ότι δεν τραβάει άλλο το πράγμα.

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα φέτος και θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντάει ο Αταμάν για Πετρούσεφ - Ηχηρό trade από ΠΑΟ - Ποιον διώχνει από ΟΑΚΑ για να φέρει... Γκιστ! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags