Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Οι πρώτες αλλαγές Αταμάν, μεγάλη ευκαιρία ο Μήτογλου - Τίποτα ιδιαίτερο ο Πετρούσεφ, ρίσκο για Ολυμπιακό"
Μπάσκετ
| 2023-11-28 19:26:00

"Οι πρώτες αλλαγές Αταμάν, μεγάλη ευκαιρία ο Μήτογλου - Τίποτα ιδιαίτερο ο Πετρούσεφ, ρίσκο για Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά

Η απουσία Σλούκα, Βεζένκοφ στο Λιμάνι και ο Γκάι! Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού, Ανδρέας Παπαντωνίου, σχολιάζει τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των «αιωνίων», δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη βελτίωση του Τριφυλλιού, ζητάει περισσότερους Έλληνες και περιμένει να δει τον Σέρβο NBAer στο παρκέ του ΣΕΦ.

Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό μπάσκετ, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει ολοκληρώσει την ενίσχυσή του και παρουσιάζεται εμφανώς καλύτερος στο παρκέ το τελευταιο διάστημα, ενώ και ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε με Μήτρου Λονγκ και Πετρούσεφ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ανδρέα Παπαντωνίου, παλαίμαχο άσο τού συλλόγου και για πολλά χρόνια με θητεία στα παρκέ από άλλους ρόλου, προκειμένου να σχολιάσει τις εξελίξεις και φυσικά τι περιμένει στη συνέχεια.

Τι έχει αλλάξει ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό και παρουσιάζεται καλύτερη ομάδα το τελευταίο διάστημα; Ποια είναι η άποψή του για τις εμφανίσεις του Μήτογλου και για την αξία του Ναν; Ακόμα, πού θα πρέπει να δώσουν έμφαση οι Πράσινοι και ποια είναι η άποψη που έχει για τις προσθήκες του Ολυμπιακού; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Αυτά έχει αλλάξει ο Αταμάν - Στον σωστό δρόμο ο Παναθηναϊκός - Αστέρι ο Ναν"

"Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε σωστό δρόμο, ο Αταμάν αποδεικνύεται ότι κάνει καλή δουλειά. Παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση η ομάδα", μας είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και πρόσθεσε για το ποιες είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει και παρουσιάζεται καλύτερη ομάδα: "Τώρα παίζει καλύτερη άμυνα και υπάρχει λογική στην επίθεση, δεν είναι όποιος πάρει την μπάλα να κάνει σουτ. Μου αρέσει πολύ το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός."

Η άποψή που έχετε σχηματίσει για τον Ναν;

"Τον ξέραμε αυτόν τον παίκτη, δεν αμφέβαλε κανείς για την αξία του. Είναι αστέρι, τι παραπάνω να πούμε τώρα;".

"Μεγάλη ευκαιρία για Παναθηναϊκό ο Μήτογλου - Στη θέση 3 ο Μαντζούκας - Καλαϊτζάκης και Μωραΐτης"

Πώς σχολιάζετε την παρουσία του Ντίνου Μήτογλου;

"Το πιο ευχάριστο είναι η παρουσία του Μήτογλου, μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό γιατί είναι Έλληνας και είναι πρωταγωνιστής. Πρέπει να κάνει κορμό ελληνικό, τα παιδιά αυτά να είναι πρωταγωνιστές".

Ποιους άλλους Έλληνες ξεχωρίζετε;

"Ο Μαντζούκας μπαίνει και ανταποκρίνεται. Νομίζω ότι στο 3 είναι η θέση του. Τον Καλαϊτζάκη πρέπει να αξιοποιήσει σιγά-σιγά αλλά θα πρέπει κι αυτός να δείξει τσαμπουκά, πυγμή, δύναμη. Πιστεύω ότι, σιγά-σιγά, θα αρχίσουν οι Έλληνες να παίζουν περισσότερο. Ο Μωραΐτης μπορεί να δώσει ανάσες επίσης, αν και και στην περιφέρεια έχουμε κόσμο".

"Αυτος περισσεύει στον Παναθηναϊκό - Δεν είναι Βεζένκοφ ο Πετρούσεφ - Ρίσκο για τον Ολυμπιακό"

Λόγω αυτού του πλουραλισμού στην περιφέρεια δεν έχει χρόνο ο Γκάι;

"Δεν τον χρησιμοποιεί πολύ, όντως, μάλλον περισσεύει. Αλλά εξαρτάται το ροτέισον ποιο είναι, το θέμα είναι ότι έχουμε μια εικόνα ενθαρρυντική για την ομάδα".

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε με τους Μήτρου Λονγκ και Πετρούσεφ, που δεν είναι παίκτες τής αξίας των Σλούκα και Βεζένκοφ, αλλά φαίνεται ότι εξυπηρετούν το πλάνο του Μπαρτζώκα.

"Ακριβώς, δεν είναι Σλούκας και Βεζένκοφ. Πιστεύω ότι δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο τα παιδιά αυτά, αλλά θα δούμε. Κάποιες βοήθειες θα πάρει από την παρουσία τους ο Ολυμπιακός. Ο Πετρούσεφ, μάλιστα, είναι ρίσκο. Ο Ολυμπιακός για αυτόν είναι βήμα  για να ξαναμπεί σε ρυθμό, γιατί στο ΝΒΑ δεν είχε παίξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιαννακόπουλος προσκάλεσε σε μονάκι τον Αγγελόπουλο - "Ο νικητής δίνει 10.000 ευρώ..." (ΒΙΝΤΕΟ)


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags