Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ούτε Βεζένκοφ ούτε Ταβάρες - Δύο ονόματα των 3 εκατ. για τη λίστα Γιαννακόπουλου - Σουτέρ από Θάντερ!
Μπάσκετ
| 2023-11-28 23:17:00

Ούτε Βεζένκοφ ούτε Ταβάρες - Δύο ονόματα των 3 εκατ. για τη λίστα Γιαννακόπουλου - Σουτέρ από Θάντερ!

του Pick n' Scroll
Ούτε Βεζένκοφ ούτε Ταβάρες - Δύο ονόματα των 3 εκατ. για τη λίστα Γιαννακόπουλου - Σουτέρ από Θάντερ!

Γιατί εκνευρίστηκε με Ολυμπιακό και 2 μεταγραφές. "Φωτιές" άναψε ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ με όσα ανακοίνωσε στα social media για την επόμενη σεζόν και τις πρώτες μεταγραφικές βόμβες. Ποια είναι η αλήθεια, τι ψάχνουν οι Πράσινοι, τα ονόματα που κυκλοφόρησαν και το μπάτζετ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την μεγάλη μεταγραφή του Φίλιπ Πετρούσεφ και πλέον είναι πλήρης σε όλα τα επίπεδα, καθώς είχε προηγηθεί και η απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι απόλυτα ευχαριστημένος και πλέον όλοι μαζί πάνε για την κατάκτηση των τριών στόχων, που απομένουν.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν κάνει κάποια κίνηση τώρα, αλλά μπορεί να την κάνει τον Ιανουάριο και να πρόκειται για ψηλό. Πριν από λίγες ώρες, όμως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε «φωτιά», κάνοντας λόγο για δύο μεταγραφές τριών εκ. ευρώ (ετησίως για τον κάθε παίκτη), που θα κάνει η ομάδα του το επόμενο καλοκαίρι. Ηταν μία απάντηση στον…καφέ, που είπε ότι προσέφερε ο Ολυμπιακός στον κόσμο του με την απόκτηση του Πετρούσεφ. Ο…καφές είναι μία λέξη, που χρησιμοποίησε ο Γιαννακόπουλος μετά την μεταγραφή του Ναν. Ότι θα αποκτηθεί δηλαδή και ένα «3άρι», που θα είναι ο καφές. Δεν χρειάστηκε, όμως, κάτι τέτοιο, αν και όπως αναφέραμε τον Γενάρη μπορεί ο εξάστερος να πάρει έναν ακόμη σέντερ.

Περισσότερο, όμως, τις τελευταίες ώρες ασχολείται ο κόσμος με τις δύο «βόμβες», που είπε ο Γιαννακόπουλος ότι θα κάνει η ομάδα του το καλοκαίρι του 2024. Και προσπαθούν οι φίλαθλοι να μεταφράσουν ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες. Άλλος λέει τον Ταβάρες, άλλος τον Βεζένκοφ, άλλος τον Μίσιτς και πάει λέγοντας. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Αλλωστε Βεζένκοφ και Μίσιτς έχουν πολυετή συμβόλαια στο ΝΒΑ, ο Ταβάρες μπορεί να ανανεώσει πριν τελειώσει η χρονιά με την Ρεάλ ή το επόμενο καλοκαίρι να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Σίγουρα, πάντως, ο Γιαννακόπουλος θα κάνει αυτό, που λέει μόνο που αυτή την στιγμή δεν ξέρει κανείς ποιοι θα είναι οι παίκτες. Ούτε το ίδιο το αφεντικό της ΚΑΕ δηλαδή.

Το πιο πιθανό άλλωστε είναι να πρόκειται για κάποιον ή κάποιους φρι-έϊτζεντ από το ΝΒΑ. Με 3 εκ. ευρώ ετησίως τέτοιους παίκτες παίρνεις.

Και ποιοι είναι φρι-έιτζεντ ή μπορούν να ελευθερωθούν το επόμενο καλοκαίρι; Πολλά είναι τα ονόματα. Οι σπουδαίοι Ιταλοί Ντανίλο Γκαλινάρι και Σιμόνε Φοντέκιο είναι δύο από αυτούς τους παίκτες. Όπως και ο τρομερός σουτέρ Ντάβις Μπέρτανς, ο Λετονός, που είναι τώρα στους Θάντερ. Λεφτά να έχεις είναι το θέμα. Από παίκτες, άλλο τίποτα. Και ο Παναθηναϊκός και λεφτά έχει και διάθεση να χαλάσει, κάτι, που φαίνεται ξεκάθαρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το είπε και το έκανε ο Γιαννακόπουλος - Αυτό είναι το τεράστιο μπάτζετ του ΠΑΟ - "Τελεσίγραφο" σε δύο παίκτες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags