Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα σπάσει στην Ελλάδα το αήττητο της Ρεάλ στην Euroleague; Τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-30 10:42:00

Θα σπάσει στην Ελλάδα το αήττητο της Ρεάλ στην Euroleague; Τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Η ισπανική ομάδα συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στην Ευρωλίγκα, όπου έχει ρεκόρ 10-0, αλλά πηγαίνει τώρα σε Κωνσταντινούπολη και έρχεται στη «διαβολοβδομάδα» σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει χάσει ακόμα στην Euroleague, ενώ μετράει μόλις μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν και χθες πέρασε άνετα από το Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 99-70, προσφέροντας και πλούσιο θέαμα.

Η ομάδα του Τσους Ματέο είναι εντυπωσιακή και ακόμα κανείς δεν της έχει πατήσει φρένο, εκτός από τη Μάλαγα στο ισπανικό πρωτάθλημα (η μοναδική της ήττα φέτος), και έχει τώρα τρία δύσκολα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στην Euroleague.

Η «Βασίλισσα» ταξιδεύει μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες (χθες έπαιξε στο Βελιγράδι) στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσέ για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και μετά ακολουθεί η «διαβολοβδομάδα» στην Ελλάδα, αφού αρχικά (5/12) θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό και δύο μέρες μετά (7/12) θα πάει στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αυτά είναι κρας τεστ για τους Μαδριλένους, αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες αν και παρότι είναι νωρίς φαίνεται πως η πρωτιά στη βαθμολογία της Euroleague είναι καπαρωμένη από τη Ρεάλ.

Άλλωστε, οι «μερένγκες» έχουν αρκετές πρωτιές στα στατιστικά διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση με μέσο όρο πόντων 89.3 (59.8% στα δίποντα), τις περισσότερες ασίστ ανά ματς με 23.6, αλλά και τις περισσότερες τάπες με 3,9!

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

30/11: Φενερμπαχτσέ - Ρεάλ Μαδρίτης

05/12: Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης

07/12: Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags