Δύσκολη αποστολή, αλλά με τεράστια κέρδη σε περίπτωση νίκης περιλαμβάνει η αποψινή αποστολή του Ολυμπιακού στο Μονακό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Η Μονακό με την αθλητικότητα και την ποιότητά της έχει μεγάλη δύναμη. Ο Ολυμπιακός πλην του Γκος δεν έχει άλλες απουσίες, προέρχεται από τρεις σερί νίκες, παίζει καλύτερα πλέον και χωρίς την πίεση για τη νίκη θα προσπαθήσει για ένα διπλό που θα είναι καλοδεχούμενο και μπορεί να τον φέρει πολύ ψηλά», σημείωσε.

«Ο τρελός ρυθμός και το υψηλό σκορ ευνοούν θεωρητικά τη Μονακό. Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να κοντρολάρει το τέμπο ελέγχοντας τα ριμπάουντ και λογικά να μην πάει σε ένα παιχνίδι πάνω από τους 80 πόντους. Το μακρινό σουτ θα παίξει επίσης πάρα πολύ σημαντικό ρόλο», πρόσθεσε.

Τέλος ανέφερε πως «… ο Πετρούσεφ χρειάζεται λίγο χρόνο και ρυθμό. Έμεινε στην Αθήνα για να βρει σπίτι και να κάνει κάποια διαδικαστικά. Λογικά είτε με τη Ρεάλ είτε με την Μπάγερν στην ερχόμενη διαβολοβδομάδα θα τον δούμε να κάνει ντεμπούτο».